Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Ny virtualiseringsprodukt i MDOP-paketet


Microsoft har nu släppt en första betaversion av en helt ny produkt i MDOP-paketet. Den nya produkten går under namnet User Experience Virtualization (UE-V) och är en teknik som helt enkelt tar med inställningar för OS och applikationer och delar dessa mellan flera datorer så att du oavsett var du loggar in och använder dina applikationer så har du alltid samma inställningar. Tekniken är främst avsedd för företagen då den ingår i MDOP-paketet.

Mer information: Windows-bloggen om User Experience Virtualization


0 Kommentarer