Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Senaste foruminläggen


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Säkerhetskopiera till molnet i Windows Server 8


Microsoft har nu satt igång betatestningen av en tjänst som är avsedd att säkerhetskopiera data på servrar som kör Windows Server 8 till Microsofts molntjänst i Azure. Detta fungerar genom att backup-funktionerna i Windows Server 8 tillsammans med en Online Backup-agent som du installerar säkerhetskopierar data genom att skicka det till molnet. Första gången skickas allt data men vid efterföljande säkerhetskopieringar skickas endast förändringarna på blocknivå.

Mer information: Online Backup beta


0 Kommentarer