Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Senaste foruminläggen


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Microsoft hjälper spammare till en lönsam vardag igen

Microsoft Hotmail Skräppost Spam

I och med att spamfiltren blir allt mer effektivare blir det allt mer lönlöst för spammare att skicka erbjudanden via e-post. Faktum är att sedan den senaste Hotmail-uppgraderingen genomfördes stoppas effektivt 97 procent av all skräppost som skickas. Microsoft bjuder med anledning av det in spammare till en två timmars dragning om hur de kan bli lönsamma med andra typer av marknadsföring på nätet och utnyttja sin potential till annat än att skicka skräppost. Initiativet kallas "Spammers aid".

Mer information om Spammers Aid


0 Kommentarer