Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Information om forumet. Igår kväll/natt (natten till 18/5) uppgraderades forumet till senaste versionen. Något gick fel och all text efter att å, ä eller ö funnits med i texten klipptes rakt av. Återställning har nu skett och ingen information har gått förlorad. Felsökning av problemet pågår och ny tid för uppgradering kommer efter att problemet identifierats och lösts.


Senaste foruminläggen


Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.Om sajten


- - - - -

Microsoft hjälper spammare till en lönsam vardag igen

Microsoft Hotmail Skräppost Spam

I och med att spamfiltren blir allt mer effektivare blir det allt mer lönlöst för spammare att skicka erbjudanden via e-post. Faktum är att sedan den senaste Hotmail-uppgraderingen genomfördes stoppas effektivt 97 procent av all skräppost som skickas. Microsoft bjuder med anledning av det in spammare till en två timmars dragning om hur de kan bli lönsamma med andra typer av marknadsföring på nätet och utnyttja sin potential till annat än att skicka skräppost. Initiativet kallas "Spammers aid".

Mer information om Spammers Aid