Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Microsoft lägger ner Windows Live som varumärke

Windows Live Windows 8

Microsoft har nu officiellt gått ut med information att Windows Live som varumärke kommer att försvinna. De flesta produkter som ingår i Windows Live-sviten ersätts av nya metrostyle-appar i Windows 8 och bland annat byter Windows Live ID och Passport namn till Microsoft account.

Syftet bakom förändringen är att höja kvaliteten och nivån på tjänsterna som tidigare gått in i Windows Live och få en bättre integration mot operativsystem som Windows 8 och Windows Phone och dessutom underlätta för utvecklare som vill utnyttja Microsofts Live-tjänster.

En Live-produkt som saknas i Microsofts tabell över Live-produkter som ersätts är bloggverktyget Windows Live Writer, och mycket talar för att den produkten försvinner helt.

Läs mer: Windows 8-bloggen: Windows Live för Windows 8 och Windows Phone


0 Kommentarer