Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Information om forumet. Uppgradering till nya forumet sker 27/5!


Senaste foruminläggen


Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.Om sajten


- - - - -

Microsoft lägger ner Windows Live som varumärke

Windows Live Windows 8

Microsoft har nu officiellt gått ut med information att Windows Live som varumärke kommer att försvinna. De flesta produkter som ingår i Windows Live-sviten ersätts av nya metrostyle-appar i Windows 8 och bland annat byter Windows Live ID och Passport namn till Microsoft account.

Syftet bakom förändringen är att höja kvaliteten och nivån på tjänsterna som tidigare gått in i Windows Live och få en bättre integration mot operativsystem som Windows 8 och Windows Phone och dessutom underlätta för utvecklare som vill utnyttja Microsofts Live-tjänster.

En Live-produkt som saknas i Microsofts tabell över Live-produkter som ersätts är bloggverktyget Windows Live Writer, och mycket talar för att den produkten försvinner helt.

Läs mer: Windows 8-bloggen: Windows Live för Windows 8 och Windows Phone