Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Information om forumet. Igår kväll/natt (natten till 18/5) uppgraderades forumet till senaste versionen. Något gick fel och all text efter att å, ä eller ö funnits med i texten klipptes rakt av. Återställning har nu skett och ingen information har gått förlorad. Felsökning av problemet pågår och ny tid för uppgradering kommer efter att problemet identifierats och lösts.


Senaste foruminläggen


Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.Om sajten


- - - - -

Kolla historiken med Tillförlitlighetsövervakaren i Windows 7


Ett väldigt dolt men ack så värdefullt verktyg i Windows 7 är verktyget som kallas ”Tillförlitlighetsövervakaren” som du hittar genom att söka efter just det namnet i startmenyn. Med verktyget kan du se vad som hänt med din dator under hela dess livslängd eller rättare sagt sedan du installerade Windows 7. Den loggar och listar applikationer som installerats eller avinstallerats, om program eller Windows kraschar, drivrutinsinstallationer etc. Det gör att du snabbt kan härleda problem till en viss händelse eller kan få ett "betyg" på hur din dator mår och har mått. I historiken kan du gå in på enskilda händelser för att se exakt vad som installerats, kraschat etc.