Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Senaste foruminläggen


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Kolla historiken med Tillförlitlighetsövervakaren i Windows 7


Ett väldigt dolt men ack så värdefullt verktyg i Windows 7 är verktyget som kallas ”Tillförlitlighetsövervakaren” som du hittar genom att söka efter just det namnet i startmenyn. Med verktyget kan du se vad som hänt med din dator under hela dess livslängd eller rättare sagt sedan du installerade Windows 7. Den loggar och listar applikationer som installerats eller avinstallerats, om program eller Windows kraschar, drivrutinsinstallationer etc. Det gör att du snabbt kan härleda problem till en viss händelse eller kan få ett "betyg" på hur din dator mår och har mått. I historiken kan du gå in på enskilda händelser för att se exakt vad som installerats, kraschat etc.


0 Kommentarer