Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Ericsson och Microsoft förenklar mobilt bredband i Windows 8


En av de mycket välkomna nyheterna i Windows 8 är inkluderingen av class-drivrutiner för hårdvara för mobilt bredband. Det innebär i praktiken att man inte kommer att behöva installera några drivrutiner över huvud taget för 3G/4G-donglar såväl som inbyggda kretsar för mobilt bredband i Windows 8.

Svenska Ericsson som har tagit fram specifikationen har samarbetat med Microsoft för att tillsammans göra det möjligt att slippa problematiken med drivrutiner för mobilt bredband i Windows 8. Ericsson har flera kretsar för mobilt bredband på gång som stöder detta och på BUILD-konferensen kunde man visa prototyper av dessa.

Som lite kuriosa berättar Ericsson att de surfplattor från Samsung som har delats ut på BUILD-konferensen inte stöder den nya typen av drivrutiner och att det finns enhetsspecifika drivrutiner installerade för det mobila bredbandet i dessa surfplattor.

För alla itproffs och företagsanvändare kommer detta som en än mer välkommen nyhet då mobila bredband är ett stort problem idag då de existerar i många olika varianter och dessutom ofta kräver extra applikationer eller installationsförfaranden för att fungera eller över huvud taget installeras korrekt. I framtiden kan vi med andra ord även se fram emot enklare hantering av hårdvara vad gäller mobila bredband vid utrullning av Windows 8.

Läs mer: Pressmeddelandet från Ericsson
Läs även: Företagen har mycket att se fram emot i Windows 8
Läs även: Första intrycket av Windows 8 – har Microsoft lyckats eller inte?
Läs även: Ladda hem Windows 8 nu!


0 Kommentarer