Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Information om forumet. Igår kväll/natt (natten till 18/5) uppgraderades forumet till senaste versionen. Något gick fel och all text efter att å, ä eller ö funnits med i texten klipptes rakt av. Återställning har nu skett och ingen information har gått förlorad. Felsökning av problemet pågår och ny tid för uppgradering kommer efter att problemet identifierats och lösts.


Senaste foruminläggen


Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.Om sajten


* * * * *

Helkväll med och om Windows 8


I början av december äger Sveriges första händelse kring Windows 8 rum och det är en så kallad ”loadfest”. Under en helspäckad kväll där du som deltagare själv tar med dig hårdvaran installerar vi Windows 8 och labbar med det samtidigt som presentatörerna på detaljnivå dyker ner och in i alla nya finesser och funktioner i Windows 8 klient såväl som serveroperativsystem. Vi som är närvarande under kvällen och styr i trådarna är jag själv tillsammans med Johan Arwidmark, Lars Gustavsson och Tim Nilamaa det vill säga tre kollegor från Knowledge Factory.

Läs mer: Loadfest med Windows 8