Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Senaste foruminläggen


Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.Om sajten


- - - - -

Ladda hem Windows 8 Release Preview nu!

Windows 8 RC Release Preview

Den tredje tillika sista testversionen av Windows 8 har nu släppts för allmän nedladdning. I september förra året såg vi Windows 8 Developer Preview följt av Consumer Preview i februari. Nu har Windows 8 Release Preview släppts och nästa version som släpps är den slutliga versionen av Windows 8, som släpps någon gång under hösten.

Läs mer vad Windows-bossen Steven Sinofsky skriver på Windows 8-bloggen och ladda hem Windows 8 Release Preview idag för att testa. Den finns tillgänglig på svenska!

OBS! Testa lämpligtvis i en virtuell dator eller installera på en separat partition eller disk. Om du uppgraderar ditt befintliga Windows eller installerar på samma partition på en befintlig Windows-installation kan du inte backa tillbaka.