Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

"Metro"-version av Firefox för Windows 8


Mozilla visar nu upp detaljer om Firefox för metrogränssnittet i kommande Windows 8. Sedan en vecka tillbaka meddelar Mozilla att man har en fungerande Firefox i metro men att det samtidigt återstår mycket jobb med design och plattformsintegration i operativsystemet. Mozillas Brian R Bondy skriver på sin blogg om detaljer för Firefox i Windows 8 och bland annat tar han upp integration med hjälp av nya funktioner och finesser i Windows 8.

Mer information: Firefox för Windows 8 i metroläge


0 Kommentarer