Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Missa inte att uppdatera metro-apparna i Windows 8


Om du använder metro-appar i Windows 8 får du absolut inte missa att uppdatera dessa till senaste versionerna då dessa innehåller buggfixar och förbättringar mot vad som fanns tillgängligt när Windows 8 släpptes i slutet av februari. Du hittar uppdateringarna genom att på startpanelen gå till Windows Store och där klicka i övre högra hörnet för att sedan uppdatera valda metro-applikationer.


0 Kommentarer