Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Information om forumet. Igår kväll/natt (natten till 18/5) uppgraderades forumet till senaste versionen. Något gick fel och all text efter att å, ä eller ö funnits med i texten klipptes rakt av. Återställning har nu skett och ingen information har gått förlorad. Felsökning av problemet pågår och ny tid för uppgradering kommer efter att problemet identifierats och lösts.


Senaste foruminläggen


Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.Om sajten


- - - - -

Samsung Slate Series 7 med Windows 8


Om du har surfplattan Samsung Slate Series 7 och vill köra Windows 8 på den har Samsung nu publicerat en sida med all tänkbar information du behöver med steg och nedladdning för hur du går tillväga och vad du behöver uppdatera i form av firmware och drivrutiner.

Kan bara säga att en Samsung Slate är riktigt bra och Windows 8 fungerar klockrent. Däremot ska vi komma ihåg att de surfplattor som kommer att släppas med stämpeln "Windows 8 Certified" kommer att ha andra formfaktorer och tekniska funktioner mot vad som finns på marknaden idag. Ser med spänning fram emot hösten och Windows 8-lanseringen!

Mer information: Kör Windows 8 på Samsung Slate Series 7