Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Information om forumet. Igår kväll/natt (natten till 18/5) uppgraderades forumet till senaste versionen. Något gick fel och all text efter att å, ä eller ö funnits med i texten klipptes rakt av. Återställning har nu skett och ingen information har gått förlorad. Felsökning av problemet pågår och ny tid för uppgradering kommer efter att problemet identifierats och lösts.


Senaste foruminläggen


Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.Om sajten


- - - - -

Samtliga snabbkommandon och touch-gester för Windows 8


Windows 8 innehåller många nya snabbkommandon för tangentbordet och innebär ett helt nytt sätt att arbeta. I ett dokument publicerat på webben återfinns samtliga nya tangentbordskommandon men även motsvarande kommando utfört med musen eller touch-gester. Om du använder Windows 8 är detta dokument sannerligen ovärderligt.

Mer information: Komplett förteckning över snabbkommandon i Windows 8