Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Senaste foruminläggen


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Windows 8 - inte alls bara för surfplattor!


Under en förmiddag i början av juni kan du i Stockholm eller Göteborg delta på ett kostnadsfritt seminarium om Windows 8 och Windows Server 8. Konceptet är att ge en introduktion till vad som döljer sig i Windows 8 och Server 8 och hur det kan passa in för dig och ditt företag.

Addskills bjuder in till kostnadsfritt seminarium om Windows 8 och om vad du och ditt företag kan vinna på att gå över till Microsofts nya klientoperativsystem. Att Windows 8 bara skulle vara avsett för surfplattor är en stor myt då det finns mycket godis i Windows 8 även för datorer med de vanliga formfaktorerna som dessutom kan öka verksamhetsnyttan. I det här seminariet introduceras du till de viktigaste nyheterna i Windows 8 och Windows Server 8. Välkommen!


Mer information: Windows 8 - inte alls bara för surfplattor!


0 Kommentarer