Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Senaste foruminläggen


Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.Om sajten


- - - - -

Windows 8 - inte alls bara för surfplattor!


Under en förmiddag i början av juni kan du i Stockholm eller Göteborg delta på ett kostnadsfritt seminarium om Windows 8 och Windows Server 8. Konceptet är att ge en introduktion till vad som döljer sig i Windows 8 och Server 8 och hur det kan passa in för dig och ditt företag.

Addskills bjuder in till kostnadsfritt seminarium om Windows 8 och om vad du och ditt företag kan vinna på att gå över till Microsofts nya klientoperativsystem. Att Windows 8 bara skulle vara avsett för surfplattor är en stor myt då det finns mycket godis i Windows 8 även för datorer med de vanliga formfaktorerna som dessutom kan öka verksamhetsnyttan. I det här seminariet introduceras du till de viktigaste nyheterna i Windows 8 och Windows Server 8. Välkommen!


Mer information: Windows 8 - inte alls bara för surfplattor!