Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


* * * * *

Windows 8 kommer i fyra versioner!


Trots att det är ett halvår (plus/minus några månader) kvar till lansering av Windows 8 har Microsoft nu annonserat vilka versioner av Windows 8 som släpps. I praktiken blir det fyra versioner av Windows 8 medan hemanvändare såväl som företagsanvändare kommer att kunna välja på två utgåvor. För hemanvändare gäller helt sonika "Windows 8" eller "Windows 8 Pro" och för företagskunder är det "Windows 8 Pro" eller ännu hellre "Windows 8 Enterprise" som gäller för företag med volymlicensavtal och i Windows 8 Enterprise finns det ytterligare finesser som AppLocker, Windows To Go, BitLocker och Client Hyper-V.

Det kommer även en "Windows 8 RT" som är Windows 8 som körs på enheter med ARM-processorer. Denna Windows 8-utgåva kommer bara kunna köra metro-applikationer och förladdas även med Office 15.

Det är även klart sedan tidigare att Windows 8 släpps i 32- och 64-bitarsversion samt i en version anpassad för ARM-datorer.

Kort och gott förenklar man detta väsentligt jämfört med Windows Vista och Windows 7, men de tillkortakommanden som finns med Windows 8 RT är en stor utmaning för Microsoft, de som säljer hårdvara och för slutanvändarna.

Läs mer: Microsoft presenterar Windows 8-versionerna
Diskutera: Diskutera och ställ frågor om versionerna av Windows 8


0 Kommentarer