Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Senaste foruminläggen


Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.Om sajten


- - - - -

En vecka med en sprillans Windows-telefon


En sprillans ny Windows-telefon levererades i ett nätt litet paket i början av december. Det var en Samsung Omnia W 8350 med Windows Phone "Mango". Efter att ha testat den ett tag är det inte mycket annat att säga. Den är hur grym som helst och det är första gången jag egentligen fattat hur himla smidigt Windows Phone som OS är.

Anslöt den i stort sett bara till Exchange på jobbet, mitt Office 365-konto för e-post och sedan Facebook, Twitter och LinkedIn och nu har jag allt jag behöver. All kontaktinfo och all social information integrerad. Det enda jag saknar är några appar; bankappar och Wordfeud men det går ju att leva med då det är ett övergående problem.

Jag måste säga att jag är otroligt positivt överraskad av Windows Phone även om jag visste att OS:et är bra och jag kommer definitivt inte att sakna min iPhone ett dugg, en telefon som jag för två år sedan tyckte var klockren men som nu känns klumpig och föråldrad.