Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Service pack 1 eller 2 nu krav för Vista


Windows Vista service pack 1 och 2Från och med förra veckan upphör supporten för Windows Vista om man saknar service pack. Det innebär att det inte längre släpps några säkerhetsuppdateringar så länge man inte installerar minst service pack 1 och ännu bättre också service pack 2.

Du kontrollerar vilket service pack du har genom att söka upp "system" i sökfältet i startmenyn och sedan framgår service pack-nivån under produktnamnet högst upp i det högra fältet.

Sök på Microsoft Update efter  uppdateringar och stöter du på problem med att installera service pack 1 eller service pack 2 så tveka inte att posta en fråga i forumet.

Uppdatera: Microsoft Update
0 Kommentarer