Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Senaste foruminläggen


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Windows Vista-supporten förlängd till 2017


I april i år kommer den så kallade vanliga supporten för Windows Vista att upphöra. Men vad som är positivt är att Microsoft nu har förlängt supporten för Windows Vista till april 2017 i det som kallas utökad support. Det innebär i praktiken att det efter april 2012 fram till april 2017 endast kommer att släppas säkerhetsuppdateringar och andra kritiska uppdateringar, Windows Vista kommer exempelvis inte att få en ny version av Internet Explorer (version 10).

Läs mer: Supportinformation för Windows Vista


0 Kommentarer