Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Senaste foruminläggen


ANNONS:Nyhetsbrev

  • Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Allt om Windows som ges ut av First Publishing Group riskerar du inte att missa något i Windowsvärlden. Du kan antingen prenumerera direkt hos FPGroup eller registrera dig som medlem i forumet då du automatiskt kommer att få nyhetsbrevet skickat till dig varje vecka.
Om sajten


- - - - -

Slutet närmar sig för Windows XP


Nu är det bara knappt två år kvar för XP att leva. 8 april 2014 upphör supporten och Microsoft har nu börjat nedräkningen och uppmanar samtliga företagskunder att om de inte redan gjort det omgående påbörja arbetet med att lyfta plattformen från Windows XP. I praktiken innebär det att från och med april 2014 kommer det inte längre att släppas säkerhetsuppdateringar för Windows XP vilket innebär en säkerhetsrisk. Microsoft har förlängt supporten för Windows XP tidigare men 8 april 2014 är det definitiva datumet då XP-supporten kommer att upphöra.


0 Kommentarer