Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Formulär för glömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det med detta formulär. Skriv in ditt användarnamn eller din e-postadress i fälten nedan. Observera att fälten är känsliga för stora och små bokstäver.
När du fortsätter med att återställa lösenordet kommer du att få ett e-postmeddelande skickat till dig så att du kan verifiera att det faktiskt är du som vill nollställa lösenordet och ingen illasinnad användare.

Återställ lösenordet

eller Avbryt