• Announcements

  • Andreas Stenhall

   Information om Internet Explorer 8 beta - Läs detta först

   Internet Explorer 8 är den kommande webbläsaren för Windows XP, Windows Server 2003, 2008 samt Windows Vista. Lanseringen är beräknad till någon gång innan årets slut. Ladda hem Ladda hem Internet Explorer 8 Tillägg till Internet Explorer 8 http://www.ieaddons.com/en/extensions/
  • Andreas Stenhall

   Viktigt meddelande till alla forummedlemmar!

   Det har varit mycket tjafs i forumet på sistone vilket skapat osämja och en negativ stämning i forumet. Detta är inte acceptabelt. Jag uppmanar därför samtliga forummedlemmar att läsa igenom forumreglerna som finns. Jag vill påminna om att det är av högsta vikt att bemöta samtliga forummedlemmar, moderatorer och administratörer med respekt och att respektera de regler som finns. Alla synpunkter, kommentarer om reglerna eller tillämpningen av dessa ska ske till mig via PM eller e-post. I fortsättningen kommer inga olämpliga foruminlägg att helt sonika tas bort, utan istället kommer inläggen att vara kvar men innehållet redigeras för att säkerställa att ingen tror att inlägg försvinner spårlöst. Anmäl inlägg du anser opassande och kom ihåg att respektera varandra. Tack! Forumreglerna: http://www.alltomxp.se/forum/index.php?act=boardrules

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Japanmannen

Sida vid sida-konfiguration?

7 posts in this topic

Försöker installera senaste Nvidia 190.38 WHQL på en 32-bitars Windows 7 installation, men får ett meddelande som gör att det inte går. Har laddat der ett flertal gånger, men det blir samma fel vid installationsförsök.

Någon som har tips vad jag ska göra?

post-591-1248781450_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Extrahera exe-filen och kör uppdateringen från Enhetshanteraren!

Extrahera finns inte som alternativ då jag högerklickar på filen. Vad göra?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laddade ner 190.38 på nytt och nu gick det att installera drivrutinen. Ingen omstart av Windows var nödvändig.

Lär väl aldrig få något svar på varför det inte fungerade till en början? Allt tidigare installerat från Nvidia var avinstallerat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Med extrahera menade jag "packa upp"... brukar oftast gå bra med t.ex WinRAR eller liknande! Du får då en mapp med alla filer som exe-filen innehåller. Bland annat den .inf fil som läses av uppdateringsfunktionen i Enhetshanteraren. Uppdaterar man drivrutiner med den här metoden, brukar man dessutom slippa ifrån all eventuell extra programvara och annat skräp som ofta bakas in i installationsfilerna!

Share this post


Link to post
Share on other sites
...slippa ifrån all eventuell extra programvara och annat skräp som ofta bakas in i installationsfilerna!

Har inte winrar installerat, då jag inte har behov. WinZip täcker mitt behov av att packa upp filer

I detta fall, så visst kom för mig "skräp" på köpet, Nvidia Stereoscopic 3D Driver och Nvidia PhysX. Men de går att avinstallera via Program.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liknar samma missöde som jag fick då jag skulle ta hem en uppdatering till min lapptop.

Gällde då Ati istället på Vista Os.

Alla försök via avinstallera program i Windows fungerade inte alls utan bara slutade i återvändsgränder där man fick avbryta. Letade därefter upp uninstallern för Ati i dess program mapp och körde avinstallationen den vägen istället och då gick det, så bara ett program av Ati fanns i systemet.

Men hur jag ska kunna lyckas med att ta hem en ny uppdatering utan att få allt dubbelt igen

Har inte en aning om de kan gå men får väl försöka med ditt tipps e-son.

Share this post


Link to post
Share on other sites