Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Foto
- - - - -

Inget ljud


Den här tråden har arkiverats. Det innebär att du inte längre kan svara på inlägg i tråden. Vänligen starta en ny tråd vid behov.
3 svar i den här tråden

#1 T-mannen

T-mannen
  • Medlem
  • Pip
  • 2 inlägg

Skrivet 08 december 2010 - 17:58

Hej!
Ljudet var borta när jag öppnade datorn. "Det finns ingen enhet för ljuduppspelning installerad" angavs i en dialogruta.Har försökt uppdatera drivrutiner, återställt datorn till en tidpunkt innan ljudet försvann. Inget har hjälpt. Vad gör jag?


ANNONS:

#2 ByggareBob

ByggareBob

    Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid!

  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 769 inlägg

Skrivet 08 december 2010 - 18:05

Öppna Enhetshanteraren i Kontrollpanelen och klicka på "Sök efter Maskinvaruförändringar". Om inte enheten hittas så bör du öppna datorns chassi förutsatt att det är en stationär dator (ej bärbar) och kolla att ljudkortet sitter fast som det ska.

Är du det minsta osäker på hur du öppnar chassit, så överlåt det till någon kunnig person alternativt om du har garanti kvar, åberopa grantifel.

Det här inlägget har redigerats av ByggareBob: 08 december 2010 - 18:09


8367064219.png


#3 T-mannen

T-mannen
  • Medlem
  • Pip
  • 2 inlägg

Skrivet 09 december 2010 - 12:39

Tack för svaret men ljudkortet är enligt uppgift "fast" det kan inte sitta löst då skulle andra problem också visa sig. Datorn är stationär märke hp.
Har garantitid kvar men att gå den vägen kan vara himla jobbig.

#4 Venoms

Venoms
  • Hedersmedlem
  • 6 317 inlägg

Skrivet 09 december 2010 - 13:53

Har du kontrollerat att det är aktiverat i BIOS om du har ett integrerat ljud?
Om det är aktiverat så behöver du antagligen drivrutiner till ditt moderkort som du hämtar på HP´s hemsida

Privat support lämnas inte via PM, skriv ett inlägg i forumet istället.

ITpoolen - Ert företags totalleverantör inom IT
Spoiler