Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Foto
- - - - -

Microsoft Assessment and Planning Toolkit 6.0 nu ute för nedladdning

MAP Solution Accelerator ITPRO

Den här tråden har arkiverats. Det innebär att du inte längre kan svara på inlägg i tråden. Vänligen starta en ny tråd vid behov.
Inga svar har postats i den här tråden

#1 Andreas Stenhall

Andreas Stenhall
  • Sajtägare
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7 949 inlägg

Skrivet 02 augusti 2011 - 20:10

Verktyget Microsoft Assessment and Planning toolkit version 6.0 har nu släppts för nedladdning. I klientplattformsvärlden använder vi främst verktyget till att se status för hårdvara i samband med byte av klientplattform i form av Windows, Office och Internet Explorer. Informationen vi får ut för Windows är bland annat status för drivrutiner, om BIOS behöver uppgraderas eller för att se hur vår maskinpark klarar av en uppgradering till exempelvis Windows 7. Fokus i version 6.0 ligger dock på molnet och bland annat kan du få rapporter på hur du kan lyfta dina applikationer till Azure eller vilka förutsättningarna är för att gå till Office 365, det vill säga Microsofts nya molntjänster.

Ladda hem: http://go.microsoft..../?LinkId=158988

Andreas Stenhall
twitter-16-icon.png facebook-16-icon.gif linkedin-16-icon.png mvp-16-icon.gif icon_16_theexp.png


ANNONS: