Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Information om forumet. Igår kväll/natt (natten till 18/5) uppgraderades forumet till senaste versionen. Något gick fel och all text efter att å, ä eller ö funnits med i texten klipptes rakt av. Återställning har nu skett och ingen information har gått förlorad. Felsökning av problemet pågår och ny tid för uppgradering kommer efter att problemet identifierats och lösts.


Foto
* * * * * 1 röster

Beställa WP7-mobil från eBay

ebay windows phone microsoft

Den här tråden har arkiverats. Det innebär att du inte längre kan svara på inlägg i tråden. Vänligen starta en ny tråd vid behov.
1 svar i den här tråden

#1 Up2

Up2
  • Medlem
  • PipPipPip
  • 156 inlägg

Skrivet 21 oktober 2011 - 20:31

Jag tänker starta ett datorrelaterat projekt i min skola där lärarna låter eleverna enskilt få välja någonting de vill fokusera extra mycket på, t.ex. grafikkort, mobiltelefoner, TV-apparater, programmering inom Java, och helt enkelt göra en stor grej av det. Ni förstår säkert vad jag menar. Min plan är att fokusera på Windows Phone 7 trots att jag äger en Android, men eftersom den används som min primära mobil vill jag inte mixtra med den, heller inte införskaffa en billig smartphone för en tusenlapp.

Nu till min fråga: Eftersom en ny olåst (tänker ej tecka abonnemang eftersom projektet inte kommer ta mer än ett par månader) kostar hyffsat mycket och jag inte har de pengarna, så undrar jag om det är värt att köpa en därifrån, hur mycket man kan lita på eBay och vad man bör tänka på om man köper en därifrån.

Tack på förhand.


ANNONS:

#2 perbear

perbear
  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 683 inlägg

Skrivet 26 oktober 2011 - 23:02

Har du handlat på Ebay tidigare och det gått bra, går det säkert bra den här gång också. Men vid en snabbtitt på Ebay finns INGA billiga WindowsPhonetelefoner. De är lika dyra där som på NetonNet eller Dustin. Du kan också få problem med agenten eller tillverkaren i Sverige om du har importerat telefonen och den inte "var tänkt för den svenska marknaden". Du kan alltså inte hitta nån för under en tusenlapp om det var det du hade tänkt (eftersom du skriver att en olåst kostar "hyfsat mycket pengar" och du "Inter har de pengarna". De enda "billiga" alternativ du har i Sverige är att 1. delbetala en telefon som inte är operatörslåst under 24, 36 eller 48 månader eller ta ett abonnemang under 18 eller 24 månader (vilket du ju inte heller var beredd på att göra). Har du tänkt på att försöka med nån annan sajt än eBay? Trader, t.ex.? Vad du än väljer så lycka till med ditt projekt. Kanske du till och med blir så förtjust i din Windowstelefon att du gör den till din primära.

Dator1: Dell Optiplex 755, Intel Core 2Duo, E6550 @ 2,33 GHz, 8 GB RAM, 64-bit Windows 7 Ultimate SP 1 English, Seagate 2 TB + 3 TB hårddisk
Dator 2 (fd testdator): Dell XPS M1710 har förberetts för ny hemvist och nytt liv som speldator åt en förskolegrabb.
Dator 3: Dell Studio XPS 1640, Intel Core 2Duo, P7350 @ 2.00 GHz, 1066 MHz, 8 GB RAM, 64-bit Windows 7 Ultimate SP1 English, 64 bit Windows 8 Pro med Media Center, English, Seagate 750 GB hårddisk
Dator 4: (dator för universitetsstudier) Acer Aspire One 722, AMD Dual Core C60, @1 GHz, 4 GB RAM, 64-bit Windows Home Premium SP1 English, 320 GB hårddisk
Server: HP Storageworks X510 Data Vault, Windows Home Server 2011 med 2 hårddiskar x 2 TB
Windows Phone: Samsung Omnia 7 med Windows Phone 7.10.8107.79