Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Foto
- - - - -

htokey fn ?


Den här tråden har arkiverats. Det innebär att du inte längre kan svara på inlägg i tråden. Vänligen starta en ny tråd vid behov.
1 svar i den här tråden

#1 Nilsson

Nilsson
  • Medlem
  • PipPipPipPipPipPip
  • 650 inlägg

Skrivet 22 augusti 2012 - 14:59

Hej.
har råkat ta bort något program och nu fungerar det icke att trycka på fn+f2 för att sänka ner bakgrundsljuset på bärbara datorn.
det är en Samsung NP305U1A

Någon vänlig själ som vill hjälpa mig ?

tack.


ANNONS:

#2 si3rra

si3rra

    =^..^=

  • Hedersmedlem
  • 3 225 inlägg

Skrivet 22 augusti 2012 - 15:24

Samsung Control Center
Detta program gör det enklare att använda och konfigurera systemet. Använd det här programmet för att konfigurera inställningarna för nätverket, energihanteringen, skärmen och ljudet. För att kunna använda Fn-knapparna på rätt sätt måste Samsung Control Center installeras först.

http://www.samsung.c.../NP305U1A-A02US
Manual & Downloads -> Software, där får du välja till vilken Windows Version samt 32 eller 64 bitars)

Det här inlägget har redigerats av si3rra: 22 augusti 2012 - 15:26