Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log In with Google      Logga in   
  • Registrera konto


Windows 8-bok: Boken Windows 8 in the Enterprise är en bok som är packad med information om hur du på ett effektivt och problemfritt sätt rullar ut Windows 8. Boken ger dig ett helt scenario och du får reda på allt som krävs från planering och förberedelser till utrullning, anpassning, konfiguration, uppsäkring och sedan hantering och felsökning av Windows 8-klienten. Detta är blandat med tips & tricks från arbetslivet och tillsammans med otaliga steg-för-steg-guider är boken en perfekt handbok för dig när du ska implementera Windows 8 i din företagsmiljö. Windows 8 in the Enterprise hos Adlibris eller Amazon.com!

Översikt

Inga nya rapporter

Windows 7

Upplever du en bugg som går att återskapa enligt steg-för-steg-instruktioner alternativt problem att installera Windows 7 så kan du rapportera en bugg om detta. Det gäller även översättningsmissar eller andra språkliga fel i den svenska eller engelska versionen av Windows 7.

12 Felrapporter
17 Svar
Foto
Inga nya rapporter

Hemsidan - Buggar/problem

Buggar och problem som har med hemsidan att göra rapporteras här.

38 Felrapporter
88 Svar
Foto
Inga nya rapporter

Hemsidan - Förslagslådan

Om du har förslag på ändringar, saknade funktioner eller något som borde finnas så posta alla dessa önskemål och förslag här.

2 Felrapporter
0 Svar
Foto

  • 180 Totalt antal svar
  • 71 Felrapporter
  • 5 Projekt

2 användare aktiva de senaste 15 minuterna.

0 medlemmar, 2 gäster, 0 anonyma användare