Jump to content
 1. Hjälp och support : Windows

  1. Windows 11

   Frågor, problem och allt som rör Windows 11 postas här.

   299
   posts
  2. Windows 10

   I det här forumet kan du posta allt som är relaterat till Windows 10.

   7.3k
   posts
  3. Windows 8 och 8.1

   Alla frågor relaterade till Windows 8 och Windows 8.1 postas här!

   5k
   posts
  4. Windows 7

   I det här forumet postar du alla frågor som har med Windows 7 att göra.

   24.4k
   posts
  5. Windows Vista

   I det här forumet postar du alla frågor som har med Windows Vista att göra.

   21.8k
   posts
  6. Windows XP

   I det här forumet postar du alla frågor som har med Windows XP att göra.

   25.4k
   posts
  7. Windows 95/98/ME/NT/2000

   Här ställer du frågor och diskuterar kring de äldre Windowsversionerna Windows 95, 98, ME, NT och 2000.

   136
   posts
  8. Windows Server

   Alla frågor och problem som rör serverversionerna av Windows hör hemma här.

   725
   posts
 2. Webbläsare

  1. Microsoft Edge

   Frågor och allt som rör Microsofts webbläsare Edge.

   508
   posts
  2. Internet Explorer

   Alla frågor och problem som rör Internet Explorer postar du i detta forum.

   3.4k
   posts
  3. Chrome & Chromium

   Frågor och diskussioner om webbläsaren Chrome eller Chromium hamnar i det här forumet.

   1.5k
   posts
  4. Firefox

   Frågor om webbläsaren Firefox ställer du i det här forumet.

   3.2k
   posts
  5. Opera, Safari och övriga webbläsare

   Frågor och diskussioner som rör andra webbläsare än Microsoft Edge, Internet Explorer, Firefox, Chrome eller Chromium hör hemma i det här forumet.

   891
   posts
 3. Program och programtips

  1. Microsoft Office / Microsoft 365 Apps (Word, Excel och Outlook med flera)

   Här får du hjälp med frågor som rör Office-produkterna, som numera går under namnet "Microsoft 365 Apps". Detta innefattar Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Access, Visio, OneNote och alla andra Office-program som ingår i Microsoft Office.

   3.5k
   posts
  2. Program

   Här ställer du frågor om alla typer av program, men tänk på att frågor om program som ingår i Windows ställer du i respektive sektion för det Windows du använder dig av. Observera också att det finns separata forumsektioner ovan för Microsoft Office samt webbläsare.

   13.9k
   posts
  3. Programtips

   I den här forumkategorin har du möjligheten att tipsa andra om dina favoritprogram men du kan även tipsa om när en ny version av ett program dyker upp.

   4.3k
   posts
 4. Säkerhet

  1. Säkerhetsprogram (antivirus, brandväggar, HIPS m.fl)

   Problem och frågor om antivirus, brandväggar, antispionprogram, HIPS och dylikt ställer du i detta forum men även funderingar om till exempel vilka antivirusprogram eller brandväggar som är bra och frågor som vilket eller vilka program du ska välja för att vara säker.

   5k
   posts
  2. Borttagning av virus och andra skadliga program

   Misstänker du att din dator har fått in oönskade skadliga program av något slag på din dator och vill du ha hjälp att bli av med detta eller att analysera loggfiler från exempelvis HijackThis så postar du dessa förfrågningar i den här forumsektionen.

   3.9k
   posts
  3. Allmänna säkerhetsfrågor och -diskussioner

   Här kan du ställa generella frågor om datorsäkerhet.

   2.8k
   posts
 5. Hjälp och support: Allmänt

  1. Hårdvara och kringutrustning

   Här ställer du frågor som inte har att göra med något specifikt operativsystem, exempelvis frågor om uppgradering av datorns hårdvara, få tips om vilken dator du ska skaffa eller hur du tweakar BIOS eller firmware. Observera att allt som har med drivrutiner, hårdvara och kringutrustning för en specifik Windows-version ska postas i respektive kategori för det operativsystemet.

   16.1k
   posts
  2. Nätverk, internet och bredband

   Det här är forumet för generella diskussioner och frågor om bredband, internetleverantörer eller nätverk. Frågor som specifikt rör problem eller undringar om ett visst operativsystem postas i forumkategorin för det operativsystem det gäller.

   6.7k
   posts
  3. Spel

   Diskutera och fråga om allt som rör datorspel och eventuella problem med dessa i det här forumet.

   763
   posts
  4. Mobiltelefoner

   Här postar du frågor och diskuterar kring Windows Phone, iPhone eller vilken typ av mobiltelefon det nu kan röra sig om.

   3.2k
   posts
  5. Linux och Windows-undersystem för Linux (WSL)

   I det här forumet postas allt som rör Linux, antingen fristående distributioner men också när man kör Linux i Windows via det som kallas för WSL (Windows-undersystem för Linux alternativt Windows Subsystem for Linux).

   60
   posts
  6. Allmänna datorfrågor och -diskussioner

   Alla frågor, diskussioner eller vad det nu kan vara som inte platsar någon annan stans i forumet och som ändå är datorrelaterade postar du i detta forum. Det kan röra diskussioner kring nyhetsartiklar eller vara roliga datorrelaterade videoklipp eller något annat.

   8.8k
   posts
 6. IT-proffs

  1. Allmänt

   Allmänt forum för it-proffs, allt från information, frågor, events med mera.

   110
   posts
 7. Allmänt

  1. Hemsidan och forumet

   Alla frågor, problem eller synpunkter som rör det här forumet eller sajten i övrigt ställer du här.

   564
   posts
  2. Café

   Alla frågor som absolut inte platsar i något av de ovanstående forumkategorierna ställer du här. Observera att i den här forumdelen diskuteras aldrig något som rör datorer, hemsidan eller forumet, se i sådana fall café-delen för Allmänna datorfrågor.

   9.7k
   posts
 • Senaste Windows 11-inlägget

 • Senaste Windows 10-inlägget

 • Senaste foruminläggen

  • Så kan det vara, alla får inte uppdateringar samtidigt
  • How ODT files are structured (Opensource.com)   Because OpenDocument Format (ODF) are based on open standards, you can use other tools to examine them and even extract data from them. You just need to know where to start.
  • Vad tycker vi om den? En tråd där man kan "skriva av sig" om man så vill, tips & trix, nyheter osv. Någon gång vid tiden för (webbläsaren) Operas begynnelse testade jag deras inbyggda e-post och det blev katastrof då alla brev försvann. Det här var när det var POP som gällde. Nu med IMAP har jag "tordats" testa Vivaldis e-post https://vivaldi.com/sv/features/mail/ Först som en Beta och nu även i den skarpa versionen, för två konton, på jobbardatorn, enbart. Det jag hela tiden har stört mig på är att det ser rätt bedrövligt ut om man har bokmärkesfältet längst upp. Jag har sedan en tid börjat ha flikarna till höger, eftersom det i regel alltid finns per plats på kortsidorna än på långsidorna och nu när jag då försöker använda Vivaldi E-post har jag dessutom flyttat ner bokmärkesfältet längst ner. Eftersom det handlar om vana har jag då även samma layout på min privata dator (där jag hanterar e-post med Tb, än så länge) En bra sak som slår mig precis nu när jag kanske är lite extra uppmärksam när jag klickar runt är att om man klickar fram e-post till vänster och ex. klickar på Olästa så öppnas e-posten i flik och man kan då stänga vänsterfältet, eller växla till annat, klicka på andra flikar osv. När man då åter klickar på fliken med e-post aktiveras åter navigeringsfältet för e-post, och stängs när man byter flik.   Version 5.4.2753.33 (Stable channel) (64 bitar) 
  • Venoms problem är löst, men det här med versioner och uppdatering förbryllar mig lite så jag skriver några rader, det kanske intresserar någon. I kontoinformation för min installation anges samma version som Venoms fått, men det är väl versionen som visas när man klickat "Om Outlook" som är den man har installerad, se bilder i ett av mina tidigare inlägg. Jag har inte fått knapparna för e-post och kalender, m fl, flyttade inom Navigeringsfönstret och har rimligtvis fortfarande versionen som slutar med .20182. Har klickat "Uppdatera nu" och får till svar att jag har den senaste versionen. Det kan ju vara så att Microsoft sprider ut uppdateringar över tid, och att meddelandet om senaste avser det senaste som än så länge finns tillgängligt för min dator (en tanke i alla fall). Men då tycker jag informationen om senaste är lite vilseledande, det finns ju uppenbarligen en senare version. Så kan man undra vad informationen intill knappen "Om Outlook" avser. Kanske information om kommande uppdatering, men det finns där ingen länk att klicka på för deras uppmaning om "Läs mer ..." Hittade följande vid googling. Där anger RAJU.MSC.MATHEMATICS att han uppdaterat till "the latest version v2207 build 15427.20210". Vilket är den version som anges intill "About Word"-knappen i bilden (i hans exempel), se länken nedan. Antar att det i hans fall då anges samma version om han klickar "About Word". Microsoft Released Update v2207 ( build 15427.20210 click to run - Microsoft Community Som sagt, ifall det intresserar någon.
  • Mikael63 läste ju noggrannare än vad jag gjorde och då verkar det alltså finnas ett sätt att installera den fullständiga versionen av Firefox också.
 • Who's Online (See full list)

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   22.7k
  • Total Posts
   174.8k
×
×
 • Create New...