All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras     

 1. Today
 2. Detta mötte mig i Edge Canary 79.0.308.0.
 3. Detta är ett litet enkelt gratis program och den håller koll på temperaturen i din dator https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
 4. Hej, Jag har en bärbar laptop med Windows 7 som av någon anledning stänger ned mitt under fullständig virussökning med Norton Security. Det blir ingen blåskärm utan det blir precis som om strömmen hade brutits. Har testat några gånger och samma sak varje gång. Stängde av att komprimerade mappar skulle genomsökas och då gick det lite längre tid (körde nog ca 45 minuter). Någon som har någon idé om vad detta skulle kunna bero på? Tänker att det skulle kunna vara värmeproblem, men hur kan man konstatera det i så fall? Finns det nått tillförlitligt program (utan bloatware) för att mäta temperaturen på CPU:n? Går det att se i någon eventlogg vad orsaken till nedstängningen skulle vara? Eller skulle det möjligen kunna vara ett virus som orsakar detta? Inga skadliga filer hade hittats vid genomsökningen när jag kontrollerade några minuter innan nedstängningen.
 5. Igår
 6. Opera 65 beta https://get.geo.opera.com/pub/opera-beta/65.0.3467.7/
 7. Precis, det behöver du inte och det där med kameran är ju typiskt för att de egentligen inte vet vilken dator det gäller.
 8. Hej, finns en Workaround numera... https://news.softpedia.com/news/how-to-fix-shutdown-and-restart-bug-in-windows-10-build-18999-and-19002-527891.shtml nya uppdateringen19002.1002 löste problemet med avstängning/omstart/logga ut..men startmenyn är numera helt fu...t upp, klicka man på den så kommer sökrutan upp, grattis MS, laga ett problem = skapa två nya...jag kör med StartMenu X sålänge..
 9. Tack, då kanske jag inte behöver söka någon "anti-trojan"-SW & skanna med. Min Norton Security meddelar att "Du är skyddad". F.ö. så har jag inte någon kamera ansluten!
 10. Det där ser ut som något av de spammejl som varit vanliga de senaste åren. Även om det väl varit vanligast att det är webbkameran som påstås ha blivit hackad och inte routern.
 11. Vad f...n är nu detta? Ett nytt påfund eller? Undertecknat: Honor Hacker Inget jag oroar mig för men förbannad blir jag ändå. ÄR DETTA ETT NY & KÄNT FENOMEN? Är det något att oroa sig för? _________________________________________________________________________________________________________ 22/08/2019 - den här dagen hackade jag ditt operativsystem och fick full tillgång till ditt konto. Hur jag gjorde det: I routermjukvaran, genom vilken du gick online, var en sårbarhet. Jag hackade just den här routern och placerade min skadliga kod på den. När du gick online installerades min trojan på operativsystemet på din enhet. Efter det dumpade jag din disk helt (jag har all din adressbok, visar webbplatshistorik, alla filer, telefonnummer och adresser för alla dina kontakter). Jag tittade på de webbplatser du besöker regelbundet och jag blev chockad över vad jag såg !!! Jag pratar om vuxenwebbplatser. Jag vill säga - du är en STOR pervers. Din fantasi är långt borta från den normala kursen! Och jag fick en idé ... Jag gjorde en skärmdump av de vuxna webbplatserna där du har kul (förstår du vad det här handlar om, va?). Efter det gjorde jag en skärmdump av dina glädjeämnen (med kameran på din enhet) och limmade dem ihop. Visade sig bra! Du är så spektakulär! Jag vet att du inte vill visa dessa skärmdumpar till dina vänner, släktingar eller kollegor. Jag tror att 6000 (SEK) är ett mycket, mycket litet belopp för min tystnad. Dessutom har jag spionerat på dig så länge, har spenderat mycket tid! Betala ENDAST i Bitcoins! Min BTC-plånbok: 1F2VMB9Ka2zDeNM78Lud3roZfbMBPUBj5r (kopiera adressen Btc och klistra in den). Du vet inte hur man använder bitcoins? Ange en fråga i vilken sökmotor som helst: "Hur man köper Bitcoin online". Du kan enkelt köpa bitcoin här: https://safello.com/sv eller kolla om bitcoin ATM nära dig. För denna betalning ger jag dig två dagar (exakt 48 timmar). Så snart detta brev öppnas fungerar timern. Efter betalning förstör jag automatiskt mitt virus och smutsiga skärmdumpar. Om jag inte får det angivna beloppet från dig kommer din enhet att låsas och alla dina kontakter får ett skärmdump av "njuta". Jag hoppas att du förstår din situation. - Alla dina data, filer och skärmdumpar har redan laddats upp till en fjärrserver) - Försök inte kontakta mig (avsändaradress genereras automatiskt) - Olika säkerhetstjänster hjälper dig inte. P.S. Du är inte mitt enda offer. så jag garanterar dig att jag inte kommer att störa dig igen efter betalning! Dessa är orden från Honor Hacker Skada inte! Jag gör bara mitt jobb. Lycka till.
 12. CGD

  Mus och USB minne

  Ja, jag har prövat att flytta mitt USB3 minne till olika USB2 och USB3 portar och även USB2 minnet, som ju inte ställer till problem, har jag flyttat till både USB" och USB3 portar. Likaså har jag flyttat mus mottagaren till olika portar. Det är ju lite märkligt att det kan gå hur bra som helst en längre eller kortare stund innan muspekaren fryser. Jag gillar inte trassel som verkar helt ologiska. Jag måste lägga till, jag hade ett USB2 minne som jag formaterade för att bli av med allt som låg där och som vanligt gick det bra och minnet dök upp helt tomt. Men sedan när jag skulle flytta filer ungefär 10 minuter senare så var det borta och nu fungerar det inte alls. Mina andra USB minnen fungerar. Men det är ju efter detta som USB3 minnet och musen började att inte trivas ihop. Jag har en annan dator men den ska jag först installera om Windows på eftersom den hakade upp sig vid senaste uppdateringen. Men så fort det är gjort ska jag pröva mus och minne på den.
 13. Announcing Windows 10 Insider Preview Build 19002 (Fast ring)
 14. Senaste veckan
 15. Hanseg

  Mus och USB minne

  Har du flera USB2 portar prova att flytta runt ditt minne i så fall, för att kolla så det inte är fel på USB-porten HANS
 16. CGD

  Mus och USB minne

  Jag har en trådlös USB mus, där mottagaren är ansluten i ett USB2 uttag. Men nu vill den inte längre komma överens med det USB3 minne jag har. USB2 minnen påverkar inte musen. Problemet är inte 100% eftersom när jag satt i USB3 minnet så kan det fungera utmärkt en halv minut innan muspekaren fastnar ibland så kan den fungera längre. Så fort jag tar ut USB minnet så lossnar muspekaren. Kan någon ha en ide om vad som krånglar.
 17. Har problem fortfarande problem med startmenyn och av/på knappen som inte fungerar, systemet stänger av sig normalt ibland. Enligt uppgifter i media har senare uppdateringar och främst senaste uppdateringar skapat nya problem mer än dom löser: https://global.techradar.com/sv-se/news/senaste-uppdateringen-for-windows-10-forstor-bade-microsoft-edge-och-start-meny
 18. Det hjälpte med återställning av FireFox. TACK!
 19. Funkade perfekt, Tack!
 20. Dev channel update to 79.0.301.2 is live
 21. Opera 64.0.3417.61 Stable update https://get.geo.opera.com/pub/opera/desktop/64.0.3417.61/
 22. JoWa

  Firefox 69.0.3

  Mozilla Security Blog: Improved Security and Privacy Indicators in Firefox 70
 23. Improving form controls in Microsoft Edge and Chromium
 24. Hej ! Kul att vara här igen senast var tydligen 2009 -10 Idag hände det något annat kul..... Win update pågår, virus scan startar och pågår, då startar även defragmentering, detta måste vara design fel, och bidrar kanske att ta död på disken och få trasiga uppdateringar . Det tog 7 timmar innan dessa tre var färdiga !!! (Version1903 fanns redan på dator, inte den stora uppdateringen) Borde finnas en balansering om en av dessa tre kör borde inte någon av de anda två få starta. Ha en bra kväll / M@ts
 25. Minor update (4) for Vivaldi 2.8
 26. Opera 66 developer https://get.geo.opera.com/pub/opera-developer/66.0.3472.0/
 27. JoWa

  Firefox 69.0.3

  Mozilla Security Blog: Hardening Firefox against Injection Attacks
 28. Tidigare
 29. En bunt nyheter om AV1 och VP9. Dav1d 0.5.0 ‘Asiatic Cheetah’: 0.5.0 is a medium release fixing regressions and minor issues, and improving speed significantly: Export ITU T.35 metadata Speed improvements on blend_ on ARM Speed improvements on decode_coef and MSAC NEON optimizations for blend*, w_mask_, ipred functions for ARM64 NEON optimizations for CDEF and warp on ARM32 SSE2 optimizations for MSAC hi_tok decoding SSSE3 optimizations for deblocking loopfilters and warp_affine AVX-2 optimizations for film grain and ipred_z2 SSE4 optimizations for warp_affine VSX optimizations for wiener Fix inverse transform overflows in x86 and NEON asm Fix integer overflows with large frames Improve film grain generation to match reference code Improve compatibility with older binutils for ARM More advanced Player example in tools https://code.videolan.org/videolan/dav1 ... aster/NEWS Phoronix har mätt och jämfört med 0.4.0: Dav1d 0.5 Released With AVX2, SSSE3 & ARM64 Performance Improvements - Benchmarks SVT-VP9 v0.1.0 Intel SVT-VP9 Finally Makes Its First Pre-Release For Speedy VP9 Encoding (Phoronix) AV1 is ready for prime time: SVT-AV1 beats x265 and libvpx in quality, bitrate and speed (Ewout ter Hoeven) SVT-AV1 v0.7.0 [0.7.0] - 2019-09-26 Encoder Enhanced MRP Reference Frames Intra Inter Compound QP Modulation support MFMV Support MD Staging design [Up to 4 MD stages and 3 prediction classes: Intra / Inter / Compound] Compound Motion prediction 10-bit Mode Decision support for Intra Thread safe resource allocation Added AVX512 Optimizations Added AVX2 Optimizations Decoder Screen Content Tools Temporal MV scan support Inter support Screen Content Tools support Post Processing Filters support Compound Mode (InterInter & InterIntra) Tool support Decoder Film Grain support Det finns nu ytterligare en AV1-avkodare, libgav1: https://chromium.googlesource.com/codecs/libgav1/ Phoronix visar att den nya libgav1 är mycket långsammare än Dav1d: DAV1D vs. LIBGAV1 Performance – Benchmarking Google’s New AV1 Video Decoder
 1. Ladda in mer aktivitet