All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras     

 1. Igår
 2. Ta bort användare konto på datorn

  Man hanterar konton i Inställningar -> Konton -> Familj och andra användare Klicka på kontot som ska tas bort och sen på knappen "Ta bort". Behöver göras när man är inloggad på ett annat konto än det som ska tas bort.
 3. Senaste veckan
 4. Ta bort användare konto på datorn

  Hej hur tar man bort det då jag ska lämnat tillbaka datorn
 5. I Chrome 65 kan man nu välja mellan utkast 22 och 23. Det görs på chrome://flags/#tls13-variant
 6. Radering IT

  Kollade du inställningarna för säkerhetskopiering? Kanske köra chkdsk/diskkontroll på D-partitionen? Vet du hur man gör det?
 7. Radering IT

  Den föreslagna vägen att se innehållet i den nästan helt fylld "Annat" på D-disken leder till samma resultat....där står "ingen mapp att visa"".Materialet på denna disk är tydligen inte bara gömt utan hemligt också.Jag undrar var kommande hemligheter skall gömmas när D-diskens "Annat" fylls helt,skall datorn pajjjjja?
 8. RT-N65U-817C HDD

  Jag måste säga att jag är MYCKET nöjd med min gamla desktop efter att ha gjort en total ominstallation med en fräsch Win10 Pro. När jag nu fått det mesta viktiga återställt, så känns det som om att jag skaffat en helt ny PC! Startar på 40 sek. Ett stort tack till Hanseg och andra som givit mig en knuff i rätt riktning!
 9. Opera Developer 52 initial release Med stöd för AV1. Gå till opera://flags/#enable-av1-decoder för att aktivera. https://get.geo.opera.com/pub/opera-developer/52.0.2838.0/
 10. Windows startar inte efter helgen

  Hej! Min windows-dator startar inte upp efter helgen, den kommer aldrig till inloggningsskärmen. Kan detta bero på en uppdatering jag inte vet om? Vad gör jag för att lösa det..? Det är en HP stationär med windows 10. Intel Core i7 4790 3,4GHz processor.
 11. CCleaner

  5.39.6399 (16 Jan 2018) Disk Analyzer - Fixed a rare crash where a UI layer was still active General - Minor user interface improvements - Minor bug fixes https://www.piriform.com/ccleaner/version-history https://www.piriform.com/ccleaner/builds
 12. RT-N65U-817C HDD

  Nu hittade jag backup av konfigurationen, och det var bara att köra den igen, så funkar routern som den skall. Inga åtkomstproblem.
 13. Visa din telefon!

  Så vart min Moto G4 Play äntligen uppdaterad till 7.1.1. Annars är det mesta sig likt.
 14. RT-N65U-817C HDD

  Bra att du blev nöjd, det är det som är viktigt HANS
 15. RT-N65U-817C HDD

  Ja, det blev en del att fixa till efter den totala ominstallationen som jag gjorde m a a vad du tidigare rekommenderade. Men jag är nöjd med resultatet. Desktopen känns som ny. Frågan är vad som kommer att rasa först, den har ju 8 år på nacken.
 16. RT-N65U-817C HDD

  Efter att du har återställt routern så kan du själv välja om du vill skapa ett nytt SSID och nytt lösenord vilket är att rekommendera eller behålla standard, om du skapar nytt så anteckna och spara så slipper du göra fabriksåterställning HANS
 17. RT-N65U-817C HDD

  Tack! Jag får gå den vägen. Fast kanske kan jag använda en backup som har ett halvår på nacken.
 18. Jumpstart hjälper dig att komma igång med en ny dator.. den hjälper till med registreringen av HP, MacAffe och t.ex dropbox. Har du redan gått förbi allt så är det möjligt att det inte går att installera.. men det är bara en gissning
 19. HP Support assistant kan inte installera något som de programmet föreslår att jag ska installera. De heter hp jumpstart. Är de viktigt att ha och hur fixar man de?
 20. RT-N65U-817C HDD

  Här har ett utdrag ur manualen hur man återställer din router http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/wireless/RT-N65U/WEU7355_RT-N65U_QSG.pdf Nätverksnamn eller krypteringsnycklar har glömts bort. • Försök att skapa en trådanslutning och konfigurera krypteringsinställningen igen. • Tryck på återställningsknappen i mer an fem sekunder for att ställa om eller återställa systemet till standardinställningarna från fabrik. • Fabriksstandardinställningar: Användarnamn/ admin lösenord: admin / IP-adress: 192.168.1.1 SSID: ASUS HANS
 21. RT-N65U-817C HDD

  Nu har jag gjort en total ominstallation av Win 10 Pro på min gamla ACER Aspire M3203. Mycket jobb återstår, bl a har jag problem med min 2Tb HDD som är ansluten via USB till min router RT-N65U-817C . Det krävs ett lösenord för åtkomst, som jag givetvis glömt. Alternativt kan jag givetvis USB-ansluta den direkt till min PC, men skulle helst vilja ha den åtkomlig via min router. Finns något tjuvtrix för att komma förbi lösenordet?
 22. Produkt-ID

  har du haft w10 installerat och aktiverat innan så kommer den nye installationen att aktivera sig automatiskt själv vill du veta vilken nyckel du har innan ominstallation så kan du installera https://www.belarc.com/products_belarc_advisor mvh t
 23. Produkt-ID

  Aha, som jag tolkar detta, så är det bar att köra. Det blev mishmash när jag fick stora uppdateringen, och jag tänkte köra en ominstallation med ISO-filen och börja om från början..... Det skall jag således garanterat kunna göra med min 8 år gamla Acer?
 24. Produkt-ID

  Man måste skilja mellan produkt id och produktnyckel. Id är inte unikt per dator utan det är nyckeln och nyckeln kan man inte enkelt läsa någonstans i Windows. Id består av 4 teckengrupper och nyckeln av 5.
 25. Produkt-ID

  Om du menar att du skall installera om windows 10 och har haft det på datorn tidigare så behöver du inte ange någon produktnyckel. Under installationen anger du att du saknar produktnyckel. Produktid. är numera knutet till datorns maskinvara eller att du har ett registrerat microsoftkonto där du aktiverat windows och därmed erhållit en digital licens.
 26. Produkt-ID

  Jag tänkte fräsha upp min desktop genom att gra en återställning och ladda in ISO-filen, senaste utgåvan. Men det krävs en Produkt-ID. Den produkt-it som jag har består av 4 teckengrupper. Men det krävs tydligen 5 teckengrupper. Betyder detta att min dator har passerat bäst före datum? Den är inköpt december 2009. ACER Aspire M3203. Kan det möjligen vara så att man kan lägga in en femte grupp med nollor? Vill ju inte testa i blindo förståss...
 27. RT @davefalkus: We introduced audit logs for Intune in December - https://t.co/qcg4bvBBlb how about pulling the same data from Microsoft Gr…

 1. Ladda in mer aktivitet