All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras     

 1. Today
 2. Cecilia

  Helghälsningar

  Trevlig helg!
 3. Igår
 4. Lasse B

  Helghälsningar

  Trevlig Helg!
 5. JoWa

  Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18343 (Fast ring) Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18841 (Skip Ahead)
 6. DAson

  Helghälsningar

  Trevlig helg vänner!
 7. JoWa

  Chrome Beta & Chromium

  Google Chrome (Stabil) 72.0.3626.119 Nedladdning
 8. Senaste veckan
 9. Opera 60 developer https://get.geo.opera.com/pub/opera-developer/60.0.3236.0/
 10. Andreas Stenhall

  Kan man stänga notiser om uppdatering?

  Jag vill ogärna lägga mig i men låt inte denna dialog spåra ur och sänkas till en nivå som inte är respektabel.
 11. JoWa

  Windows 10 Insider-uppgraderingar

  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18342 (Fast ring)
 12. Marion

  Kan man stänga notiser om uppdatering?

  Menar du på allvar att mitt problem med updates handlar om din moral över min programvara? Som du ser avsluta med "tankar om det" - vilket givetvis berörde dilemmat om programvaran jag har problem med. iom de morverkar detta. Dock loggas varenda fotsteg man tar idag; kameror google, FB, Cookies, myndigheter, företag, polis som bandar alla telesamtal, idag, även detta forum.. osv.. Men att jag bandar för att hålla en kundservice - där gick din gräns.
 13. Opera 58.0.3135.68 Stable update https://get.geo.opera.com/pub/opera/desktop/58.0.3135.68/
 14. Hejsan! Hur skapar man avancerade formulär i Microsoft Office? (Eller ni kanske rekommenderar något helt annan efter att ni läst beskrivningen nedan!) * Skapa rubrik med tillhörande rutor/område så att personer kan fylla i det som eftersöks! * Skapa grafisk kalender så att personen lätt kan ange datum * Svara på frågor med olika svarsalternativ (T.ex. A, B och C) - Väljer man svar A kommer en följdfråga relaterat till valet av A - Väljer man svar A kommer en följdfråga relaterat till valet av B - Väljer man svar A kommer en följdfråga relaterat till valet av C * Skapa obligatoriska fält som måste fyllas i * Möjlighet att kunna dela upp formuläret på olika sidor - Är inte alla obligatoriska uppgifterna ifyllda kan man inte klicka sig vidare till fortsättningen i formuläret * Begränsa antalet tecken där det behövs * Att kunna skriva en obegränsad mängd text där det behövs * Att datan / informationen som fylls i i formuläret sammanställs i en Excel-fil * Formuläret skall vara lättillgängligt för t.ex. kollegor utan att ev. mjukvaror skall behöva installeras. T.ex. att formuläret är webbaserat och kan publiceras på intranät eller t.ex. en Word-fil som kan öppnas helt enkelt. Men t.ex. om det är en Word-fil är det ändå viktigt med knappar och att formuläret kan delas upp på flera sidor! Men man kan inte se nästkommande sida förrän man klikcat på knappen "Nästa" eller vad den nu skall heta. För att "Nästa" skall fungera behövs att obligatoriska fält är ifyllda. MVH at1981 !!
 15. Du efterfrågade mina ”tankar kring det”.
 16. Marion

  Kan man stänga notiser om uppdatering?

  Ja just det, jag valde inte å berätta varför jag inte ville ha in 9.0. jag är nämligen inte intresserad av dina moraliska predikningar. Då det är egalt. Jag lämna forumet för många år sedan pga just den biten, orkar inte med den sorten av kommentarer. Men som företagare måste jag banda samtalen, för att gå genom allt som är överenskommet, det är svårt att komma ihåg all information såsom 15-siffriga serienummer osv.. jag har inga fler frågor - tack för mej. Och tack för att du deltog.
 17. Välkommen utveckling, för dem i andra änden, som därmed inte kan bli inspelade utan att ens veta om det.
 18. Marion

  Kan man stänga notiser om uppdatering?

  Okej Jowa, så här är det, vi tar det från början. jag använder ACR recorder, som spelar in alla samtal. På 9.0 verkar det som de vill förbjuda all "recording", på mina vänner (som har 9.0) fungerar det inte längre riktigt. ACR gör allt för att gå runt problemet, men den spelar bara in sin egna röst på 9.0 - tankar kring det?
 19. Då är det hög tid för utvecklarna av ditt program att sätta fart, om de inte vill tappa alla användare. Nian släpptes för ett drygt halvår sedan.
 20. JoWa

  Autoruns 13.94

  https://blogs.technet.microsoft.com/sysinternals/2019/02/19/sysmon-v9-0-autoruns-v13-94/
 21. Marion

  Kan man stänga notiser om uppdatering?

  Avstängd, men notiser kommer ändå
 22. Marion

  Kan man stänga notiser om uppdatering?

  GSB jag kan stänga av "hämta automatiskt" men alert kommer upp varannan dag.. den är störande
 23. Marion

  Kan man stänga notiser om uppdatering?

  Jodå, denna uppdatering är okej, men när 9.0 börjar knacka på min dörr måste jag stoppa den, då jag har en app som inte kommer fungera i 9.0
 24. Intel har under februari släppt två videokodare med öppen källkod. Först Scalable Video Technology for AV1 Encoder (SVT-AV1). Sedan Scalable Video Technology for VP9 Encoder (SVT-VP9). Återstår att se hur de efter en tids utveckling står sig mot referensimplementeringarna, libaom och libvpx. Enligt Phoronix har SVT-AV1 redan blivit åtskilligt snabbare.
 25. Vilken Windows-version har du? Har du något antivirusprogram eller liknande installerat? Har det varit annorlunda förut? Vad hände i datorn innan det blev så här?
 26. I Windows Defender är realtidsskydd gråmarkerat och inte att sätta på, hur får jag bort gråmarkeringen någon som vet HANS
 27. Jag skulle installera uppdatering…
 28. Tidigare
 29. Lasse B

  Helghälsningar

  Trevlig Helg!
 1. Ladda in mer aktivitet