All aktivitet

Detta flöde auto-uppdateras     

 1. Senaste timmen
 2. Today
 3. Igår
 4. Lasse B

  Helghälsningar

  Trevlig Helg!
 5. DAson

  Helghälsningar

  Trevlig helg allesammans!
 6. JoWa

  LibreOffice 6.0.5

  The Document Foundation announces LibreOffice 6.0.5 LibreOffice 6.0.5 Release Notes
 7. Lasse B

  Bokmärken

  Ok, Fick det med webbläsaren Edge, men gjorde en ny formatering, så nu står det Favoriter. Tack. Ha en bra helg.
 8. Djurhagen

  Bokmärken

  Bokmärken och favoriter är i princip samma sak. Vad det heter beror i stort sett på vilken webläsare, i Microsofts läsare heter det favoriter, i exempelvis Google heter det bokmärken. Hälsningar Djurhagen
 9. Senaste veckan
 10. Lasse B

  Bokmärken

  Fråga, har formaterat om datorn, tidigare kom det upp Favoriter, nu står det bokmärken istället. Har man ändrat på det ?? Bokmärke, historik, läslista,nedladdningar står det nu ??? Tacksam för ett svar. Lasse B
 11. Nicklas

  Hotell i Usa

  Kul att det blir av trots allt! Jag tycker det är bra att ha en tydlig planering i förväg vad man vill, typ så som ni verkar ha gjort, men där det finns utrymme att ändra sig på vägen. Dvs inte för pressat tidsschema och inte boka mer än nödvändigt i förväg som inte går att avboka. Alcatraz var en av de stora höjdpunkterna på min resa men en varning är dock att som jag minns det kan det kanske vara jobbigt om dina föräldrar som är äldre går dåligt. Där är en hel del branta backar och trappor om man vill komma åt att se mycket. Osäker också hur det är i augusti men vi fick intrycket att det kan vara svårt att få biljett på plats i början på juli så vi bokade i god tid innan. Trevlig resa!
 12. Opera 53.0.2907.106 Stable update https://get.geo.opera.com/pub/opera/desktop/53.0.2907.106/
 13. Fint att det gick att lösa. Det har ju upptäckts en hel del säkerhetsproblem i många olika routrar senaste året så det är viktigt att ens router är uppdaterad.
 14. Problemet är löst. Jag har lyckats att få tag på Firmware till routern som har några år på nacken. Nu funkar det som det skall göra. Alltså uppdatering av mjukvara gjorde underverk. Jag har en Dlink WR923 som inte längre suppporteras av Dlink p.g.r av ålder. Snart dax att byta? Tack för alla svar och trevlig midsommar. -Hasse
 15. Skulle ju kunna vara något i routern som inte tycker om när en sida "förflyttar/forwardar" till en annan sida.
 16. Cecilia

  Helghälsningar

  Ha en skön midsommarhelg!
 17. Sunshine

  Helghälsningar

 18. Okej, brandväggen i routern. Då verkar det ju vara så att webbplatsen beter sig på ett sätt som din router inte gillar. Kolla att du har senaste firmware i routern.
 19. Den som är markerad är standard(Typical security), alla andra webbsidor fungerar men inte norwegian. Om jag väljer No security funkar det.
 20. Gick bra med Edge också. Samma SSL/TLS-inställningar som du. Jag har Windows version 1709 och inte 1803 om det spelar någon roll. Vad är det för säkerhetsinställningar i routern som påverkar? Det är väl i så fall https... du ska lägga till.
 21. Jag har testat på Firefox, Chrome och Edge inget funkar. På Firefox händer ingenting. Inget meddelande. Fungerar Chrome och Edge för dig?
 22. Med Firefox kan jag komma till https://www.norwegian.com/se/ utan problem.
 23. Just precis, det är där jag hamnar också. Jag har kommit underfund med om jag stänger av säkerheten helt i routern så funkar det, men så kan man inte ha det. Någon som vet hur man godkänner en webbsida i routern? Men det verkar konstigt att man skall behöva godkänna sidor i den. I egenskaper för internet har jag lagt in http://norwegian.com som Betrodda platser men det hjälper inte. I MS Edge får jag detta meddelande. Kan inte ansluta till sidan på ett säkert sätt Detta kan bero på att webbplatsen använder TLS-säkerhetsinställningar som inte är säkra eller som är inaktuella. Kontakta webbplatsägaren om det här fortsätter att hända. Hur skall dessa inställningar vara? Förslag någon? -Hasse
 24. Samma problem med den här sidan? https://www.norwegian.com/uk/invisible-pages/norwegiancom/
 25. thomcats

  Uppdatera Edge

  Javisst! Du hade så rätt. Det skulle till en ny version. Och det här var ju en "monster-nedladdning". Microsoft säger hela tiden att de inte skall ge oss ett nytt Windows men den här nedladdningen kändes nästan som det var ett nytt program, så lång tid tog den och så många turer innan jag var tillbaka på det skrivbord jag vill ha. Tack för påpekandet!
 26. Jag kan inte gå till https://norwegian.com och får detta felmeddelande nedan. ALLA andra webbsidor fungerar perfekt. Proxyn är avmarkerad. Jag har en D link router och har kollat allt tror jag och webbsidan är inte blockat där. Webbplatsen kan inte nås Anslutningen återställdes. Testa att kontrollera anslutningen kontrollera proxyn och brandväggen köra nätverksdiagnostik för Windows ERR_CONNECTION_RESET
 27. Det är ju viktigt att kolla, och ev. installera först, om det på Viktigt finns en drivrutin som har med WiFi att göra.
 28. JoWa

  Uppdatera Edge

  Edge uppdateras inte separat, utan med Windows. Vilken Windows 10-version har du (se Inställningar, System, Om, under Windows-specifikationer)? Bör vara 1803.
 29. thomcats

  Uppdatera Edge

  Hej, Ett par sajter jag besöker uppmanar mig att uppdatera browsern före den 30 juni då nya säkerhetsförhållanden tydligen skall börja gälla. Jag har då kollat Microsoft Edge och där visar det sig att jag har en föråldrad version av denna och att en ny version är tillgänglig. Om jag ber datorn om uppdateringar manuellt, så säger den emellertid att jag är fullt uppdaterad och att inget mer finns att hämta. Har försökt finna en manuell uppdatering av Edge till den senaste versionen - 42.17134.1.0 - men den har jag inte kunna finna. Hur löser jag detta problem? Tack på förhand!
 1. Ladda in mer aktivitet