Hög tid att uppgradera till Windows 8.1 Update 1!


Du som kör Windows 8 bör snarast säkerställa att du har uppdaterat till Windows 8.1 och då även den stora uppdateringen till Windows 8.1 som släpptes i april i år. Om du inte har uppdaterat till Windows 8.1 Update 1 så kommer du inte lägre att få några säkerhetsuppdateringar vilket utsätter dig och din dator för en stor tillika onödig risk.

Windows 8.1 och Windows 8.1 Update 1 i sig innebär stora förbättringar framför allt vad gäller användargränssnittet.

På en hemmadator hämtar du uppgraderingen från Windows 8 till Windows 8.1 via Store-appe och sedan hämtar du Windows 8.1 Update 1 via Windows Update.

Enklaste sättet att verifiera om du kör Windows 8.1 Update 1 är att du på startpanelen hittar en ström/avstängningsknapp i övre högra hörnet. Endast om du har alla de senaste uppdateringarna för Windows 8.1 återfinner du den knappen i övre högra hörnet, något som för övrigt varit den mest ställda frågan hos Windows 8-användare: "Hur stänger jag av en Windows 8-dator"? Numera återfinns avstängningsknappen lätt tillgängligt på startpanelen.

Har du problem eller frågor kring uppgraderingen av och till Windows 8.1 eller Windows 8.1 Update 1 så posta de i forumet för just Windows 8.1.

Läs mer: Att uppgradera Windows 8 till Windows 8.1 är gratis!


Användarrespons

Recommended Comments

Det finns inga kommentarer att visa