Ledartavla


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2019-03-19 i alla områden

 1. 1 point
  Firefox-klassikern NoScript finns nu för Chrome.
 2. 1 point
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18875 (Fast ring, Skip Ahead)
 3. 1 point
  Det kanske är den första felfria Windows-versionen, så felsökaren behövs inte mer.
 4. 1 point
  Det var ju synd att du inte frågade innan du köpte de två programmen för de är rätt dåliga, sämre än gratis antivirusprogrammet Avast och anti-malware-programmet Malwarebytes t ex. Men eftersom du ska ominstallera Windows spelar det ingen roll. Bästa sättet att vara säker på att Windows 10 blir helt ominstallerat är att ladda ner installationsfilerna här: https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows10 Följa anvisningarna för att skapa installationsmedia på ett USB-minne eller en DVD-skiva för att sen starta datorn från den och följa anvisningarna för att installera Windows (se avsnittet Använd installationsmediet ...). Det är meningen att inget som finns på hårddisken nu ska sparas utan när du är klar kommer det bara att finnas själva Windows där. När det gäller hur du ska installera Office beror det på hur du köpte Office. Men visst kan du pröva med att använda "Återställ den här datorn" om du vill.
 5. 1 point
  Sen några år krypterar ransomware filerna ordentligt och det går inte att dekryptera utan att betala så när det gäller ens egna filer behöver man ha säkerhetskopior. Går det att avinstallera Office och installera det på nytt? Men säkrast är ju förstås att ominstallera Windows och alla program samt sen använda säkerhetskopiorna för att lägga ens egna filer i de vanliga mapparna.
 6. 1 point
  Tänk ut några punkter som är viktiga med datorn för vad den ska användas till. Skapa ett filter för det i kombination med maxpris på Prisjakt. Se vilka träffar det ger. Välj ut några som faller i smaken. Se om de är tillgängliga i någon butik i närheten om det verkligen är viktigt att få klämma på den innan köp. De stora kedjorna erbjuder öppet köp, handla pä nätet och är du inte nöjd så lämnar du tillbaka i närmsta butik om du tycker det är smidigare än att posta tillbaka den. Edit: Ser att du nyss fyllde 500 inlägg och jag 3000, grattis till oss!
 7. 1 point
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18362 (Fast ring) Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18860 (Skip Ahead)
 8. 1 point
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18361 (Fast ring)