Ledartavla


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2018-05-23 i alla områden

 1. 1 point
  Skulle ju kunna vara något i routern som inte tycker om när en sida "förflyttar/forwardar" till en annan sida.
 2. 1 point
  Lycka till med resan och det blir säkert trevligt! Ett råd är att inte planera in för mycket utan kunna vara spontan, hör man på plats att det är en festival eller en någon särskild utställning i en grannstad så ska man ju åka på sånt och inte känna sig låst till vad man har bestämt tidigare, eller för den delen om någon blir för trött eller rent av dålig, ska man ju kunna anpassa sig efter det utan att känna sig stressad av att man missar något. Det som fungerat för oss är ju mer att man har en lista (guidebok) på 20 möjliga saker att göra och att när man är på plats bestämmer vilka 2 eller 3 man känner för just den dagen.
 3. 1 point
  Hehe det var ju kul!
 4. 1 point
  Jag tror du blir nöjd, själva processorn är ungefär 3 gånger så snabb. https://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php
 5. 1 point
  Ja, den blir säkert bra. Gå till någon av deras butiker och hör vad de tycker om de olika alternativen.
 6. 1 point
  Om du har knutit licensen för Windows 10 till ett Microsoft-konto så har jag uppfattat det som att du kan flytta den till en annan dator, men det beror kanske på vad du har för typ av licens idag. Menar du att du kommer att börja med datorspel? Den datorn har en ledig SATA-kontakt för en hårddisk. I stället för märkningen "Create" borde det räcka med "Basic" eller "Home" för dig, men det är dina pengar Kolla bland Webhallens: https://new.webhallen.com/se/category/3982-Standard?page=1 Jag tycker de verkar ha mer i lämplig prisklass.
 7. 1 point
  Det bör gå bra. Det problemet beror ofta på dåliga kondensatorer på moderkortet. De ser ut som små torn och ska vara platta och rena upptill och det ska inte ha läckt något nertill. Du kan se bilder på dåliga kondensatorer på http://techworld.idg.se/2.2524/1.123739. Det säljs få enkla stationära datorer idag eftersom de flesta med vanliga behov köper en bärbar dator eller kanske en så kallad 2-i-1 där datorns moderkort är fäst på baksidan av bildskärmen, och det är i huvudsak datorspelare som är intresserade av stationära datorer på grund av behovet av kraftfulla grafikkort.