Ledartavla


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2018-07-16 i alla områden

 1. 2 points
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 17738
 2. 1 point
  Vad bra att du kunde hitta en förklaring! Det kan ju tänkas att WD My Book är lite seg att starta upp så Windows får vänta en del innan den får nödvändig information. Om man skulle råka ut för ransomware är det bra om backup-diskar inte är tillgängliga så om du använder WD My Book för backuper kan det ju vara bra att bara ansluta den när du gör en backup.
 3. 1 point
  Det är väl enkelt att starta datorn utan några diskar direktanslutna och utan tillgång till nätverket. Men 45 sekunder tycker jag inte är så mycket när det gäller en hel uppstart och du har väl fler program installerade nu än när datorn var helt ny. Själv använder jag viloläge för att minimera tiden tills jag kan börja använda datorn och stänger bara av den helt en gång i månaden för att Windows-uppdateringarna ska installeras.
 4. 1 point
  Testa detta program från Sysinternals (Microsoft) för att göra ändringar måste programmet startas som administratör, under fliken logon hittar du flera autostartande program man kan göra mycket med programmet, med eftertanke på vad man gör, kom ihåg vad har gjort så att du kan gå tillbaka och ändra om det behövs https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/autoruns HANS
 5. 1 point
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 17730
 6. 1 point
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 17723 and Build 18204
 7. 1 point
  Jag tror inte där är någon skillnad på de stora märkenas tandkrämer vad gäller munhälsa och blekning så jag tar en som jag tycker smakar mindre illa och löddrar lagom. Colgate MaxFresh är det just nu. "Professionell" hemmatandblekning kostar inte så mycket att köpa från sin tandläkare om man önskar sådant och den har garanterat större effekt än tandkrämen. Säger jag som egentligen inte vet ett dugg om detta utan enbart talar utifrån egen begränsad erfarenhet.