Ledartavla


Populärt innehåll

Showing content with the highest reputation since 2019-07-23 i alla områden

 1. 2 points
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18956 (Fast ring)
 2. 2 points
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18950 (Fast ring)
 3. 2 points
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18945 (Fast ring)
 4. 1 point
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18965 (Fast ring)
 5. 1 point
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18362.10014 & 18362.10015 (19H2) (Slow ring)
 6. 1 point
  Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18963 (Fast ring)
 7. 1 point
  Använd en webbläsare med starkt spårningsskydd. Firefox har hyfsat spårningsskydd inbyggt (se about:preferences#privacy), och Mozilla har utvecklat ett tillägg som särskilt begränsar Facebooks härjningar, Facebook Container. Det finns också andra tillägg, som Privacy Badger från EFF, som gör sitt för att tygla besten. Vem som styr Facebook? Mark Zuckerberg, som har sexti procents röststyrka och är omgiven av nickedockor i Facebook Inc., det företag som äger Facebook, Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp, Facebook Analytics, och troligen mer. Därmed torde Facebook Inc. vara världens största autokrati, med 2,4 miljarder får användare i den största skocken (Facebook). Och likt andra autokratier, är Facebook Inc. högst motbjudande. Att företaget i det närmaste har monopol på sitt område gör det inte bättre. För att kunna omsätta 55 miljarder dollar på ett år (2018) utan att ta betalt av sina användare, får man ta betalt för sina användare, genom att sälja deras uppgifter till högstbjudande. Och Facebook Inc. vet skrämmande mycket om sina användare. Det är inte begränsat till de profiler som användarna själva skapar, utan det finns också omfattande ”skuggprofiler” som användarna inte kan se eller göra något åt, och oftast inte alls känner till. Skuggprofiler har de givetvis också om oss som inte använder skräpet, då de som använder det så gärna ger Facebook eller Instagram åtkomst till sina kontaktlistor med allt som däri står. Tack för det.
 8. 1 point
  Prova detta Start/Inställningar/Anpassning/Aktivitetsfältet. Där scrollar du ner och klickar på "Aktivera och inaktivera systemikoner". Kontrollera så att Nätverk är På
 9. 1 point
  Man tar upp Classic Start Menu 4.3.1 (Den sista de görs inga mer uppdateringar) och väljer Settings, Show all settings. Fliken Customize Start Menu. Där finns många fasta saker att lägga till men jag valde Custom och drog den till där jag ville ha den i det vänstra fönstret. Efter det höger klicka på den och välj Edit Item. Eftersom jag ville ha en ny katalog var det bara till att göra en där jag ville ha den sedan där det står Link letar man upp katalogen.
 10. 1 point
  Ja det vet jag och jag har leta men inte hittat något. Men tanken var ju att någon annan här kunde ha den kunskapen. Tydligen var tankekapaciteten bättre idag för precis efter jag skrev det ovan kom jag på hur jag ska göra.
 11. 1 point
  Internal Windows 10 Build 18947 Pushed to All Insiders by Mistake (Bleeping Computer)