Gå till innehåll

asdfg

Medlem
  • Innehållsantal

    42
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av asdfg

  1. asdfg

    EE Photo

    Jag vill tacka er så mycket som sa till mig att använda Joomla för min hemsida! Har lärt mig Joomla innan och utantill vid det här laget och det här är resultatet: http://www.fotoforalla.se/
  2. asdfg

    Foto community

    Jag har nu lanserat en helt ny foto community på min hemsida, Foto För Alla. Kolla gärna in den här: http://www.fotoforalla.se/community Det finns också en ny tävling på hemsidan för den som är intresserad: http://www.fotoforalla.se/forum/26-taevlingar/454-ny-fototaevling
  3. Fast sen kanske man skulle kolla in någon annan lösning också, Joomsocial ser ju väldigt bra ut också.
  4. Jag har kollat på IP Conent men jag vill nog ha kvar Joomla sen så har jag ingen aning hur jag ska kunna behålla min design om jag går över till IP Conent. Kanske blir så att man får skippa intergrationen och göra som du har gjort här på alltomwindows.
  5. Hej Någon som vet om det finns något sätt att integrera Joomla med ett IP Board forum? T.ex. att någon registrerar sig på min Joomla sajt och så kan han/hon logga in med samma lösenord både på Joomla sajten och på IP Board.
  6. Då får jag ta och fixa det.
  7. Om ni vill tycka till om Foto För Alla och ha chans att vinna priser så annordnar Foto För Alla just en sådan tävling här: http://www.fotoforalla.se/forum/viewtopic.php?f=26&t=51
  8. Rubriker brukar vara stora så att man lätt kan se dom.
  9. Jo tyvärr så blir det så, det är något man ser på de flesta nyhetssajter och när jag i det här fallet har så lite plats för rubrikerna så får dom bli på flera rader. Men jag försöker att hålla mig till max 2 rader.
  10. Visst ser den lite bekant ut Jag ska tipsa om fototävlingen!
  11. Hej Min hemsidan, Foto För Alla, har nu fått en helt ny design. Jag skulle vilja veta vad ni tycker? http://www.fotoforalla.se/
  12. Foto För Alla är en ny fotosajt som jag har skapat. Den är gjord i Joomla 1.5 sen har jag också en blogg som är gjord i Wordpress MU och forumet är phpbb3. Kolla gärna in den på adresserna här nedanför: Foto För Alla: http://www.fotoforalla.se/ Forum: http://fotoforalla.se/forum/ Blogg: http://sites.fotoforalla.se/ Vad tycker du om sajten? Skriv gärna det i den här tråden eller på Foto För Allas forum!
  13. asdfg

    Ny hemsida

    Ny tjänst på EE Photo som kanske kan vara intressant, du kan få en helt egen gratis Wordpress blogg! http://eephoto.se/index.php?option=com_content&view=article&id=77&Itemid=53
  14. asdfg

    Ny hemsida

    Kommer att ta en titt på menyn också men det är inte säkert att det blir en ändring, men om jag får ihop något som jag tycker bli snyggare så ändrar jag såklart!
  15. asdfg

    Ny hemsida

    Har också ändrat nu så att fältet där man skriver in sin mejladress för att anmäla sig till nyhetsbrevet och knappen under har lite mellanrum mellan sig.
  16. asdfg

    Ny hemsida

    Nu är rubrikerna i boxarna på högersidan vita och texten i menyn är lite vitare också så att dom ska bli lättare att läsa.
  17. asdfg

    Ny hemsida

    Het fråga det här men det verkar som att vi har tillslut fått svaret
  18. asdfg

    Ny hemsida

    Ska arbeta lite med menyn då ooch testa mig fram. Jag ska också kolla på det med nyhetsbrev anmälningsknappen. Sen att alternativen i omröstningen är centrerad kan jag tyvärr inte göra något åt (jag skulle vilja om jag kunde) eftersom det är joomla som har valt att centrera dom och jag har inte den kunskapen om joomla kod för att kunna ändra det (i framtiden kommer jag förhoppningsvis att ha det). Jag försöker alltid ha i åtanke att ha rubrikerna korta men jag ska se om jag kan göra dom aningen mindre.
  19. asdfg

    Ny hemsida

    Tack för att du hjälpte oss med det här problemet
  20. asdfg

    Ny hemsida

    Han har ju bidragit med flera invites (5) och om man skriver inviten så blir väll det singular? eller har jag fel?
  21. asdfg

    Ny hemsida

    Okej ska ändra det. Glömde ju att iPhone ska ha stort P istället för stort I.
  22. asdfg

    Ny hemsida

    Angående menyn tycker du att det hade sett bättre ut utan strecken mellan menyvalen eller istället för att boxarna är runda tycker du det är bättre om dom är fyrkantiga eller inga boxar alls?
  23. asdfg

    Ny hemsida

    Jag har ändrat så att de svarta rubrikerna i boxarna blir vita istället (det kommer att synas på sajten senare). Testning av kameror och annat lämnar jag för tillfället åt andra eftersom jag är bara en person så det skulle ta för mycket tid. Sen att rubrikerna radbryts ser jag att det bara har hänt 6 gånger av 52 så jag ser inte det som ett så stor problem just nu, men om fler personer klagar på det så ändrar jag textstorleken såklart. De stora röda rubrikerna ska jag kolla närmare på om jag kan göra dom mindre men är osäker på om det går eftersom joomla anpassar så att dom blir lika stora som alla andra rubriker. Har fixat ordfelen nu! Lätt att det smyger sig in när man jobbar med så här mycket text samtidigt.
  24. asdfg

    Ny hemsida

    Ska testa hur det ser ut med vitt.
  25. asdfg

    Ny hemsida

    Vilken färg tycker du skulle vara bättre då?
×
×
  • Skapa nytt...