Gå till innehåll

//gästen

Medlem
  • Innehållsantal

    59
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Senaste besökare till profilen

1 886 profilvisningar

//gästen's Achievements

(2/8)

  1. Återgå? Påstår att HDD och SDD kompletterar varandra utmärkt idag. För dom flesta normala bärbara datorer t.ex fungerar kanske SD bättre än HDD, alla vill ha tunnare och lättare bärbara, och då är SDD i olika format utmärkt. Vanliga stationära, är det nog en blandning av dessa som är vanligt. Servrar och NAS, är det fortfarande HDD som är bäst, speciellt om man vill ha stora diskar, från 2TB och större, SSD i dessa storlekar blir på tok för dyra för vanligt folk, tänk dig en SDD på 4TB, vem har råd med sådan?
  2. Bryr mig inte så, har haft tb sedan start, aldrig haft några problem tidigare, så det är inte så noga, finns med på release kanalen ändå, så det är lugnt. Som det ändå handlar om, det är ju ibland nyheter som kommer, som jag ändå inte använder, så var det sist det kom ett antal nyheter som var aktiverad som standard, dom avaktiverade jag direkt.
  3. Jodå, den uppdateras ofta, men jag verkar ligga lite efter tydligen? Min version heter som bilden visar. Men kommer kanske ikapp!
  4. Varför vara stressad över att wifi´n blir snabbare och snabbare, vi vanliga konsumenter hinner ändå inte ikapp, och jag har ändå inte kapaciteten att ha så snabbt Wifi hemma idag, har inte ens fiber, så jag har ingen praktisk nytta av det, klarar mig bra med Wifi n hastighet, kan inte få ut mer idag. Routern klarar ac, men inte mitt nätverk, ännu.
  5. Är det bara du i hushållet, spelar det ju ingen större roll om det läcker lite ljud, men är du sådan att du kanske gärna har lite högt ljud när du vill lyssna, så är ju stängda lurar att föredra. Själv använder jag Sennheiser HD 569, som är med sladd dock.
  6. Ett annat bäst i test av trådlösa bygelhörlurar "kåpor". Dessa är något dyrare. Finns billigare, men lite sämre kvalité på olika sätt. https://www.pricerunner.se/test/horlurar-tackande
  7. Känner till det, historiskt kunde du köra med i princip hur många som helst även i gratisversion, alltså som ren privatanvändare, men sedan ändrade dom detta, så det blev ett tak, då råkade många ut för det du beskriver, själv håller jag mig till max 10 st, och då händer inget, allt fungerar bra, även att skicka och ta emot filer.
  8. Är man inte lite paranoid, om man måste undvika kakor och att bli spårad från någon webbsida? Då blir ju surfningen lidande i slutändan.
  9. Varför inte ändra rubriken för Reglerna också som idag kallas för Riktlinjer?
  10. Har väl funnit i flera flera år, lika populärt som just Teamwiever, och vad jag kommer ihåg, lika enkla att använda. Men använder själv dock TeamWeaver, fungerar bra, mellan vilka enheter som helst.
  11. Jag har historiskt använt CC, men bedömde för några år sedan att detta inte behövdes, behövdes egentligen inte längre tillbaks heller, vad jag vet så behövs t.ex inte regedit städas som man kanske gjorde förr, det är oftast så små förändringar som görs där. Windows idag är mycket bättre skriven, så idag sköts detta ändå bakom kulisserna vid behov.
  12. Trodde faktiskt att det fanns någon standard nivå med grundinställningar för Invision plattformar, när ett forum byggs upp?
  13. Behövs det verkligen ett städprogram för datorn idag, på vilka grunder i så fall?
  14. Utan radbrytningar är definitivt skönare att läsa. Alltså att läsa ett stycke i taget, ett stycke, minst 3 rader utan brytning, passar mig bättre. Och tack så mycket för hamburgermenyn i mobila enheter @Andreas Stenhall, precis så blev det i eforum också efter lite påtryckningar. Nu fungerar det som det ska .
  15. Kolla om din Dell dator har ett Service tag-nummer? Då kan du kolla via denna sida och ange det nummer, så ska du få fram exakt dom drivrutiner som passar specifikt för just din Dell dator. https://www.dell.com/sv-se Välj Support och Support - Hem Detta verkar du ha gjort, kom också ihåg att din dator är gammal för att vara en dator, så det är inte alls säkert att Dell ger support på den längre, att dom håller alla viktiga drivrutiner uppdaterade.
×
×
  • Skapa nytt...