Gå till innehåll

sepe2

Medlem
  • Innehållsantal

    54
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • Hemsida
    http://
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Malmö City

sepe2's Achievements

(2/8)

  1. sepe2

    Rutmönster

    Du kan t.ex ladda ner "Classicshell". Då försvinner alla rutorna och datorn ser ut som Windows 8.1.
  2. Har läst nånstans att om man gör en clean install så måste man betala för W10 senare. Men om man uppgraderar bara så är det gratis för alltid!
  3. Skaffa er Firefox och dom tilläggen som ni vill ha!
  4. Med Samsung Galaxy S funkar det nästan automatiskt.
  5. 35 sec är helt normalt! Särskilt om man har massor av saker/program/filer etc. etc. i datorn.
  6. Javisst kan man avaktivera WMP. Jag använder Real Player Plus för all video och audio.
  7. "Skrivet av Andreas Stenhall Fredag 02 april 2010 14:14 Mysteriet med försvunna genvägar i Windows 7 Genväg Har du varit med om att genvägar, visserligen brutna och icke fungerande sådana, försvinner från skrivbordet i Windows 7? Detta beror på en schemalagd uppgift som med jämna mellanrum körs och rensar bort trasiga genvägar. När den hittar fler än fyra trasiga genvägar tar Windows automatiskt bort alla dessa, som i ett led att underlätta vår vardag med Windows 7. De skript som körs med jämna mellanrum ligger i %windir%\Diagnostics\Scheduled\Maintenance och där finns också skriptet som rensar bort genvägarna, vid namn TS_BrokenShortcuts.ps1, som är ett PowerShell-skript som alltså körs en gång per vecka." ***Hej ANDREAS! Hur kan vi stoppa den här arroganta störande irriterande "tjänsten"? Var snäll förklara i detaljer! Tack!
  8. Därför att den rutan är helt onödig när det finns bättre alternativ!
  9. Och så dåligt flyt har Voddler efter uppgraderingen... Fungerade mjukt och fint förut...
  10. Voddler har varit so stupid programm förut. Hoppas det blir bättre när man kan styra med musen.
  11. sepe2

    Dagens bild!

    Något fel på en tidig promenad på Djurgården i Stockholm...?
  12. Jag har Nokia 5800 och den fungerar superb. Nokia PC-suite fungerar inte helt tillfredställande med W7-32. Mitt råd till dig är att du uppdaterar telefonens mjukvara från Nokia med "Nokia updater" vilket du installerar till datorn först och kopplar in telefonen med USB-kabeln när programmet säger till. Om detta inte fungerar, försök att uppdatera direkt till telefonen då. Slå *¤0000¤ och välj sedan "Sök uppdateringar" eller nåt liknande. Du har väl mobilsurf i mobilen? Jag uppdaterade så min gamla Nokia 5320 för två veckor sedan och uppdateringen som kom direkt via internet automatiskt och installerades in i telefonen var på ca. 5 MB.
  13. sepe2

    Akut behov

    "iGoogle historik" går tillbaka i tiden flera månader. Hoppas ni är så förnuftiga att ni sökte då, och alltid, med Google...
×
×
  • Skapa nytt...