Gå till innehåll

Cambrant

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Cambrant

  1. Jag testade allt det du sa där, inget hjälpte. Jag har haft nåra av de sakerna då drog upp installerade men nu gått tillbaka till olika punkter. Jag har ju som sagt haft mina 2 mobiler inkooplade via usb porten för att föra över filmer och mp3 till mobilen. Mobilerna i fråga är Nokia N95 och SE xperia X1. Iaf. Jag gav upp och formaterade och installerade om vista. Det hjälpte. Äter inte längre upp min processor. Dags att koppla in min x1 och se nu fall jag får problemet igen
  2. Inget av ovanstående hjälpte mig.. testat det mesta SUCK! Hjälper format? För jag har även läst att folk med helt nyinstallerat också har detta problem.
  3. Testat allt nu i 2 dar. Efter fyrkantiga ögon från allt googlande etc så äter svchost.exe dcomlaunch upp min processor. Fan ska man göra liksom ? Lite av det folk har sagt är problemet som jag har på min dator tar jag upop här nedan. dock testat massa lösningar till alla de problemen men inget hjälper. Har Sony Ericsson XP1 och installerat wayfinder och lite annat skit. Avinstallerat nu dock. Har skype, avinstallerat nu dock Ljudkorts grejen då man ska välja Inaktivera alla enhancements. Hjälpte inte. Avinstallerat allt som finns typ nu och det hjälper inte. Kan inte ens spela wow eller cs längre. Processor pitchar från 40-90% hela tiden och får fps drops ner till 5 på cs hela tiden. ospelbart. Va e det för jävla plug n play skit den dcomlaunch gör med min dator? Testat alla möjliga adaware spy program hijackthis hit och dit. Antinger hittar den inget eller så fattar jag inte Har som sagt Windows Vista Home Premium. GF 9800gtx, 4 gig ram, 3gz procerror osv osv Nån som kan hjälpa mig ? Minsta lilla man gör på datorn och processor svajjar mellan 50% och 90% hela tiden. Här är lite bilder etc jag fattar nada om men ni gör nog.
×
×
  • Skapa nytt...