Gå till innehåll

espingnils

Medlem
  • Innehållsantal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

espingnils's Achievements

(1/8)

  1. Har testat Sonar 7 på min laptop med vista (3g ram) det fungerade utan problem.
  2. Har nu tagit bort en del. Har ungefär tio processer mindre och ram minnet använder mindre minne.. Fläkten drar nu bara igång när jag kollar på video klipp från olika webb tv och aftonbladets små videoklipp och alla spel förstås. Spel som Counter Strike, Battlefield 2. Det är acceptabelt. Men mår datorn dåligt av att gå på högvarv en lång tid, tex om man spelar ett spel 2 tim?? (Datorn har ALDRIG stängt av sig eller laggat ihop så jag har behövt stänga av på "knappen")
  3. Har den alltid varit så eller är det något som hänt på den senaste tiden?
  4. Funka för min kompis med exakt samma problem... Håller med dig om att det är en begränsning och inte en fullständig lösning. Men bättre än inget:)
  5. står det inte: ÄVEN om man stänger av u toorent efter att man använt det är dator jätteseg....tar evigheter att öppna ny sida i internet.
  6. Sänk max hastigheten för utorrent. Min kompis hade exakt samma problem.
  7. Ringde hp support idag och dom sa att ett tips var att göra en återställning av dator till fabriksinställningar. Han sa att det kunde gör datorn tystare igen. Är det värt att prova?
  8. Men nu när jag använt norton på max antal datorer kommer jag ínte kunna installera det igen? Kommer jag bli tvungen att köpa ett nytt virus program? Eller fungerar det som en typ av konto?
  9. Jaså! där ser man. Finns den kvar även om jag kör tillbaks datorn ända till fabriksinställningar?
  10. Hej där! har en snabb liten fråga bara. Det är så att jag ska göra en systemåterställning på min dator. Jag använder mig av Norton antivirus 2008 och på viruspraogrammet står det att jag bara kan använda det på tre olika datorer vilket jag har gjort. Om jag nu gör en systemåterställning på min dator kommer jag då inte kunna installera norton på den igen då? 'Tack. nils
  11. Okej! Vad säger du om progam som : QPService.exe, QlbCtlr.exe, HPWuschd2.exe, HPHC_Scheduler.exe.alla från HP Kan jag ta bort dom här?
  12. gick in på aktivitetshanteraren och kollade hur många processer jag hade igång. Och jag hade 74 st vid start av datorn! är inte det väldigt mycket.?
  13. Okej då kan det bli lite jobbigare. Ska fråga min pappa han har jobbat som konsumentsekreterare i 20år så detta är hans område om man säger så.
  14. En fråga bara om jag lämnar in den till reparation och dom byter ut fläktarna. Kommer allt innehåll vara försvunnet när jag får tillbaka den då?
×
×
  • Skapa nytt...