Gå till innehåll

espingnils

Medlem
  • Innehållsantal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av espingnils

  1. Har testat Sonar 7 på min laptop med vista (3g ram) det fungerade utan problem.
  2. Har nu tagit bort en del. Har ungefär tio processer mindre och ram minnet använder mindre minne.. Fläkten drar nu bara igång när jag kollar på video klipp från olika webb tv och aftonbladets små videoklipp och alla spel förstås. Spel som Counter Strike, Battlefield 2. Det är acceptabelt. Men mår datorn dåligt av att gå på högvarv en lång tid, tex om man spelar ett spel 2 tim?? (Datorn har ALDRIG stängt av sig eller laggat ihop så jag har behövt stänga av på "knappen")
  3. Har den alltid varit så eller är det något som hänt på den senaste tiden?
  4. Funka för min kompis med exakt samma problem... Håller med dig om att det är en begränsning och inte en fullständig lösning. Men bättre än inget:)
  5. står det inte: ÄVEN om man stänger av u toorent efter att man använt det är dator jätteseg....tar evigheter att öppna ny sida i internet.
  6. Sänk max hastigheten för utorrent. Min kompis hade exakt samma problem.
  7. Ringde hp support idag och dom sa att ett tips var att göra en återställning av dator till fabriksinställningar. Han sa att det kunde gör datorn tystare igen. Är det värt att prova?
  8. Men nu när jag använt norton på max antal datorer kommer jag ínte kunna installera det igen? Kommer jag bli tvungen att köpa ett nytt virus program? Eller fungerar det som en typ av konto?
  9. Jaså! där ser man. Finns den kvar även om jag kör tillbaks datorn ända till fabriksinställningar?
  10. Hej där! har en snabb liten fråga bara. Det är så att jag ska göra en systemåterställning på min dator. Jag använder mig av Norton antivirus 2008 och på viruspraogrammet står det att jag bara kan använda det på tre olika datorer vilket jag har gjort. Om jag nu gör en systemåterställning på min dator kommer jag då inte kunna installera norton på den igen då? 'Tack. nils
  11. Okej! Vad säger du om progam som : QPService.exe, QlbCtlr.exe, HPWuschd2.exe, HPHC_Scheduler.exe.alla från HP Kan jag ta bort dom här?
  12. gick in på aktivitetshanteraren och kollade hur många processer jag hade igång. Och jag hade 74 st vid start av datorn! är inte det väldigt mycket.?
  13. Okej då kan det bli lite jobbigare. Ska fråga min pappa han har jobbat som konsumentsekreterare i 20år så detta är hans område om man säger så.
  14. En fråga bara om jag lämnar in den till reparation och dom byter ut fläktarna. Kommer allt innehåll vara försvunnet när jag får tillbaka den då?
  15. Tack för svar asså det är ju inte så att jag stör mig på det så jätte mycket nu när jag vet lite mer vad som är snett. Skulle jag inte kunna låta dom gå till de pajjar och sen få ut garanti på dom så jag får dom lagade. för man har ju alltid två års garanti ifall någonting skulle gå sönder med datorn vad jag har hört...
  16. Hej alla data experter! Min compaq cq50 (laptop) tycker jag har börjat låta mer än vanligt. Tycker också att fläkten går igång oftare än normalt.. Antingen är jag bara nojig efter att ha hört min kompis gamla laptop som inte låter ett skit! är detta normalt att datorer låter lite mer efter en tid? har haft sen september. Har också försökt rengöra fläkten men märkte ingen skillnad. Mår datorer sämre om dom låter mer?? Tack!
  17. Tack för svar! Jag tror att när jag höjer upp spotify till "hög" så blir det lite bättre men det är fortfarande inte helt bra. Jag undrar kan det ha med belastningen på datorn att göra? När jag har internet, spotify och vissa program som norton och msn mfl ligger min ram förbrukning på ungefär 45-50 % är inte det lite mycket? Var inne på ctrl+alt+delete och kollade på mina processer.. De två som drog mest var firefox som drog 136844kb och dwm.exe som drog 58180kb. Har en laptop med 3G ram.
  18. Vad finns det för nackdelar med att dra ner internet på lägsta och spotify på högsta?
  19. Tack så mycket ! lite nyfiken bara för varje gång jag startar upp dator och kollar hur mycket ledigt jag har är det alltid olika. ibland 94.7 ibland 95.5 vad är de som händer med dom mb ? dom pendlar liksom fram och tillbaka.. Tack ändå för svar du har gjort mig lugnare ;
  20. Hej! Jag har en laptop, compac cq50 som körs med vista. Häromdan när jag kolla hur mycket minne jag hade kvar på min ena hårdisk var det ungefär 93G ledigt. Dagen efter kolla jag också och såg att det var ungefär 89G ledigt. 4G försvunnen??! några dagar senare hade de lediga minnet gått upp till 95G och jag fattade ingenting! Nu har det legat på 94-95G ledigt i några dar men ändras fortfarande ibland? Vad är detta? Är det något jag behöver oroa mig över?
  21. Skulle du kunna skicka igen ? bilden kom inte med
  22. Kan man ändra så jag får första tjing ? isåfall hur?
  23. Hej gott folk! Jag har ett litet men störande problem. Det är så att när jag spelar musik på dator och samtidigt är inne på facebook så kan ljudet ibland hacka till i en halv sekund när jag klickar på något på sidan. Det är just facebook detta händer och någon enstaka gång har det hänt på andra sidor som myspace. Detta kan vara väldigt irriterande eftersom jag är väldigt aktiv på sidorna. Jag har installerat de senaste drivrutinerna på ljudkortet och har ungefär 1700-1600 mb ram ledigt när jag är inne på internet och lyssnar på musik. Kan det vara för att sidorna jag snackar om är väldigt högt trafikerade och kan slå ner på farten? för vanliga svenska sidor hackar aldrig. Tack på förhand
×
×
  • Skapa nytt...