Gå till innehåll

citrus

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

citrus's Achievements

(1/8)

  1. Ojdå, sorry sorry! Såg bara att det var någon som hade liknande fel som mig. Jag har tyvärr en kopia, xp var redan inlagt på datorn inkl alla program. Tror jag har skivan kvar någonstan, ingen aning om vart dock. Det som är bra just nu, är att jag har kommit åt gäst-kontot. Där funkar allt som det borde, men man kan ju inte göra några ändringar. Kan man ändra gäst-kontot så att det blir admin utan att behöva göra ändringar från admin-kontot?
  2. citrus

    Användarkonton

    Har fått något fel på mitt adminkonto, dvs det går inte att göra något alls därifrån utan att anteckningar dyker upp. Har nu efter en del krångel kommit åt gästkontot. Men hur kan jag ändra det till admin eller skapa ett till användarkonto? För jag vill helt enkelt radera det nuvarande ikkefungerande adminkontot helt? Nån som vet hur?
  3. Och om man inte har den skivan. Måste ju nästan bli billigare att lämna in skiten och installera om xp än att köpa en sån skiva.
  4. Hej! Jag har samma problem som larsronn. Har försökt med allt ni tipsat om, men inget funkar. Fösökte skapa en ny användare, och inte ens det gick utan att txt dokumentet öppnas. Prövade även att försöka klicka på "läs mer om användarkonton" och då dök rutan: Det gick inte att komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filen. Du har kanske inte rätt behörighet för att komma åt objektet. Har även prövat att ladda hem tex msn messenger igen, och det ända som sparas är ett textdokument. Någon som har något mer tips?
×
×
  • Skapa nytt...