Gå till innehåll

Erik07

Medlem
  • Innehållsantal

    22
  • Gick med

  • Besökte senast

Erik07's Achievements

(1/8)

  1. ÅÅ men å vad cool du är då ... ska du verkligen inte säga hur ? som om det är så svårt att ta reda på.... fjantig du är, här hjälps vi åt i denna forum.
  2. men vilken är bäst då? vilken ska man ha? jag själv använder Driver Checker och det är det bästa tycker jag i alla fall.... Någon som provat Driver Checker på Windows-7 ?
  3. vart kan man hämta uppdateringar om IE8 ??
  4. nej den har vart kopplat ett tag. har använt samma router hela tiden, men detta hände plötsligt... har provat med ipconfig /all /release /renew men inget funkar... Snälla någon hjälp?
  5. Hej. Använder router DI604 och jag får inte fram IP adressen i routern, det stor på skärmen ner till höger vid klockan Skickat 55 009 - Mottaget 00 009 och här är bild på problemet i routern, den söker och söker men hittar inte det, DHCP Connecting..... - DHPC Disconnected.... snälla hjälp vad ska jag göra ? .
  6. Någon som vet när Microsoft kommer att skicka den Viktiga Uppdateringen via Windows-Update ? Idag ? imorrn? nästa vecka?
  7. Erik07

    Musproblem :(

    Hej, musen funkar inte
  8. det här händer ibland när jag försöker gå in på youtube: Märker ni något konstigt med detta mail eller websida lr vad man ska kalla det för ? det där koden som är olika siffror och numer det kan vara skadlig kod eller vad säger ni ? och en annan märklig grej är att det står "Apor" om ni läser nogga så står det: Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor som kommer att lösa problemet. och detta är youtube . com snälla hjälp ? är min dator nu infekterad med något slags skadlig kod som ingen antivirus känner till, eller vad är detta för nåt? tack.
  9. hejsan. Har länge tänkt på om det finns något program som gör att dagligen att den bytter automatiskt mina "Skrivbordsunderlägg" - Skrivbordsbakgrunder? Vill verkligen att mina bilder ska byttas ut dagligen med olika bilder till min skrivbord, finns det något sätt snälla? tack.
  10. men hur gör jag om jag vill ha kvar XP på C:\ men installera Windows7 på part: D:\ ? tackar.
  11. haha du är bäst o rolig grinders, håller med dig till 100% , alla vet att XP är bättre.
  12. Vart exakt kan jag välja på min flickväns dator att Vista ska startas automatiskt så jag slipper välja när jag startar om datorn? och jag som har XP någon här inne som vet hur man installerar Windows7 över XP ? är det ungefär samma som att installera på Vista lr ej?` tack.
  13. mm precis, för min flickvän använder Vista och jag XP och jag ser att problemet förekommer mycket OFTARE på Vista än på XP, så jag rekommenderar starkt bytta till XP du kommer inte bli besviken inte bara om IE, utan om allt annat på XP.
  14. Rekommenderar starkt att bytta till XP , det gjorde jag, köpte ny bärbar med DUAL-CORE2DUO och 3GB ram minne hade bara massor med krångel, slö o allt annat, bytte från Vista till XP och det går klockrent, Om du gillar Vista så mycket så kan du ha kontrollpanelen , inställningar, och utseendet på XP men ser ut som Vista. du kommer inte ångra dig, för alla har problem överallt med Vista. Lycka till.
×
×
  • Skapa nytt...