Gå till innehåll

theswede

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

theswede's Achievements

(1/8)

  1. Var missnöjd med nyaste messenger och ville tillbaka till "standard"-versionen innan det började spåra ur, så hittade Messenger 8.5 (build 8.5.1235.0517) som jag känner mig väldigt tillfreds med. Hittade den bara som engelsk version, någon som vet var jag kan hitta den svenska versionen?
  2. Tack allihopa! Fick det att fungera
  3. Okej, har ingen diskettläsare. "Nyare moderkort brukar dock ha en biosfunktion för att fixa detta", mitt dator är relativt ny (något år gammal) så då har den väl förhoppningsvis ett modernt moderkort....hur ser den biosfunktionen ut då?
  4. Det fungerar inte. Det står bara "the system cannot find the drive specified"
  5. Har en dator som levererades med Windows Vista och nu vill jag installera Windows XP på den. Först laddar installationsprogrammet en stund och sen stoppar det och felkoden "stop 0X0000007B" dyker upp. Någon som kan hjälpa mig med detta?
  6. Det är det som inte funkar, man kan bara välja FAT32 :S
  7. Hej, någon som vet hur man formaterar ett usb-minne till ntfs? Jag använder mitt usb-minne till att spela upp filmer/musik i min mediaspelare på platt-tvn, och nu har jag en mkv-fil som är på 8 gb som inte går att föra över till usb-minnet. Misstänker att det är pga det är FAT32? Någon som vet?
  8. Hej, har en liten fundering. Tänkte köpa en netbook, en vanlig enkel eee pc av nåt slag att ha med mig då man inte har tillgång till sin stationära. Någon som vet om man kan kolla på avi-filmer och sånt på dem eller är de alldeles för sega? Nu pratar vi inte hd-kvalitet osv utan bara kolla på vanliga serier?
  9. okej nu fattar jag vad du menade sorry jo, har provat det, men då blir det rätt inställning på laptopen, den kopplar om sig så det blir rätt.
  10. Kortet är rätt inställt, och i inställningarna så ser allt ut som det ska, det är bara på skärmen det inte blir rätt.
  11. Det klarar 2048x1536 ,75 Hz som max så det ska fungera, externa skärmen är ju bara 1440x900, och bilden täcker ju upp hela skärmen ända ut i kanterna, men sen är det ju den där biten som sticker ut utanför så att säga, som inte syns på skärmen.
  12. Då jag kopplar in min "stora" skärm till min bärbara dator så får jag problem. Skärmen på den bärbara datorn har upplösningen 1280x800 och upplösningen på den externa skärmen är 1440x900. Skärmen fungerar utmärkt då man har den inkopplad i andra datorer, men då man kopplar in den i den bärbara så försvinner en bit på högersidan, det är precis så mycket att man klockan nere i hörnet ej syns. Kör man autojusteringen eller den manuella justeringen så hjälper det inte, för det är som om den där biten är utsuddad. Har installerat drivrutiner för externa skärmen på den bärbara men fungerar inte ändå. Några tips?
  13. Tack för hjälpen. Var tvungen att flytta bort alla filer från hårddisken först men som tur var hade jag utrymme till det. Thanx!
  14. Ja, den finns med. Det står "Felfri (GPT-skyddad partition)"
×
×
  • Skapa nytt...