lutti

Medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

lutti's Achievements

(1/8)

 1. lutti

  MSG fil

  Funkar inte har testat
 2. lutti

  MSG fil

  Hej igen? Har sparat mail från Outlook och har dom i nya datorn Vista. Men dom har lagt sig som MSG-filer. Vad är detta och hur öppnar jag dom????
 3. lutti

  Hotmail

  Hej Har köpt ny dator med Vista homepremium 64-bit. Jag har haft MSN+ett hotmailkonto i flera år. När jag skulle öpnna MSN på min nya dator så var jag tvungen att ha ett LIVE-konto till nya MSN, det funkade inte att logga in med mitt gamla Hotmail-konto. Ok tänkte jag, mina kontakter i MSN och min adressbok från Hotmail måste ju följa med till nya kontot.Men ICKE, mitt gamla Hotmail har helt enkelt försvunnit. Har någon nått bra tips hur jag kan komma åt det? Har försökt ett antal ggr att logga in på det gamla men nix går inte. Snälla hjälp
 4. Tackar så mycke för svaret! Glad Påsk
 5. Hjälp! Ska köpa ny dator. Hur kopierar jag filer från Outlook? Har gjort en gång tidigare men har glömt hur jag gjorde.
 6. Hej! Någon som har tips på nått bra gratis virusskydd att ladda hem.?
 7. lutti

  Webbsida

  Explorer och jag har testat olika men funkar inte
 8. lutti

  Webbsida

  Jag tackar för hjälpen, men det funkar inte här. Nått skumt är det men vad???
 9. lutti

  Webbsida

  Ja kanske de men det gör jag inte tyvärr. När har dom ändrat adress och till vilken adress?
 10. lutti

  Webbsida

  Hej! Jag är intresserad av fotografering och har haft en sida i favoriter länge som heter www.cyberphoto.se. Helt plötsligt för ca 1 månad sen så kommr jag inte längre in på sidan, jag får medd: webbsidan kan inte visas. jag har utan problem öppnat den på jobb och mina kompisar också inga problem på andra datorer alltså. Jag har kollat allt jag kommit på med inställningar och den är inte blockerad vad jag kan se. är det någon som har nått bra tips vad som kan ha hänt och vad jag kan göra för att kunna öppna den igen? Inget världsproblem precis men jag saknar ju min favoritsida.
 11. lutti

  USB-problem

  Jag har öpnnat burken men inte när det gäller detta problemet men jag ska göra det. Enklare än att formatera hårddisk.
 12. lutti

  USB-problem

  Jo det är så har jag upptäckt att det där med support ger inte mycket, och bara lämna datorn nej det får man inte, därför jag ville ha tips här.
 13. lutti

  USB-problem

  Hej! Jag har problem med mina USB-portar på fronten på burken, funkar inte alls sen en tid tillbaka. Ibland får jag jag upp ett meddelande att strömförsörjningen till navet är överskriden. Detta gäller 2 portar. Jag har också en extern hårddisk som inte heller fungerar längre när jag sätter in den på framsidan. Har kollat enhetshanteraren och det finns inga fel på USB-portarna där. Min dator är en HP 3 år gammal och hyrdator. Jag har ringt support dom säger bara att jag ska formatera om hårddisken.Suck! Ska detta va nödvändigt? Någon som har nått annat tips på vad jag kan göra? Lutti