Gihega

Medlem
 • Innehållsantal

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Gihega

 • Rank

 • Födelsedag 1959-03-05

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Malmö
 1. Uppstarts tiden har också med hur snabb HDn är. HDn i en laptop snurrar bara med 5400 varv, I en stationär 7200 eller 10000 varv.
 2. Gihega

  Windows 7

  Hej! Jag kör en skarp Win 7 Pro 64bitars med Thunderbird som mail klient. Har labbat på jobb och märkt att 64an ÄR snabbare än 32an. 32an klarar bara 3 Gb minne och 64an klarar 192 Gb minne. Så äntligen fick jag nytta av minna 8 Gb minne. Jippi.
 3. Tråkigt att behöva säga det men använd återställnings punkten eller din images backup. (med risk för att vara jobbig, Använd inte beta mög) :0)
 4. Jag använder http://www.download3k.com/Install-WinDriver-Ghost.html för att rippa alla drivisar. I Registration rutan välj knappen GEGISTER LATER När du har installerat WinDriver Ghost klickar du på FAST COLLECT till höger och sen på MAKE ALL till höger så föreslår den att spara till C:\My Drivers. När den är klar så har du en massa mappar som innehåller alla filer du behöver för att installera drivisar till alla dina enheter i datorn. Lycka till!
 5. Har kollat på http://www.what-process.com men inte hittat något om din .exe fil. (verkar skumt)
 6. Gör som e-son föreslår. När allt fungerar så installera Firefox. Mycket bättre webbläsare enligt min mening (använd inte beta mög)
 7. Ytterliggare ett bra verktyg. På svenska Glary Utilities http://www.glaryutilities.com
 8. Du får gå in i BIOS och stänga av (vad det nu heter i din BIOS) nånting med SATA emulering.
 9. Hej! När jag startar Winamp 5.541 och några andra program får jag upp en ruta där det står. (Rubrik) Det går inte att hitta startadressen. Det går inte att hitta procedurstartadressen IsThreadDesktopComposited i DLL-filen USER32.dll. Någon som har några tips på detta? Datorn fungerar utmärkt för övrigt. Ska man byta ut filen bör det vara samma version som den man har. 5.1.2600.5512