Gå till innehåll

alvina

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av alvina

  1. För all del,jag skrev lite otydligt.Jag har 32 bitar,det fungerade bra tills jag uppdaterade.Nu vill w 7 inte alls veta av det.
  2. ICE.NET är ett mobilt bredband.Det hjälper nog inte att köpa ett modem nästintill gratis på Blocket.Men tack för tipset.
  3. Jag har inte använt w 7 på ett tag.Jag uppdaterade det igår.När jag hade startat om datorn fungerade inte mitt icenet modem.Det är inte kopatibelt.Försökte köra kompatibelt med vist el,xp inget fungerade.Finns det något jag kan göra?
  4. Jag har Norton 360. Jag måste gå in på avancerad Bios,sedan på boot s,till harddisk priorite. Där får jag klicka på D disken så att den startar först.Då helt plösligt har den döpts om till C. Men den får heta vad den vill. Innan jag bytte moderkort så fick jag välja vilket system jag ville starta.
  5. Mitt antivirus är inte kompatibelt med W7.Kan jag bara stänga av det och installera ett annat på D disken.Eller måste jag avinstallera det. Varför kommer det inte upp på startmenyn att det finns två system? Jag måste fram med biosen för att starta på D disken alltså W7.Annars startar XP.Det går inte att välja.
  6. Jag hoppas verkligen att det löser sig.Det är det enda vi har här.
  7. Jag har en annan startbild än jag hade tidigare. Jag lämnade in datorn för rep. Bytt moderkort+grafik+fläktar+installerat fler.Ny skärm. Garantin gick ut 08-12-31. Datorn pajade 5 Januari. Jag är inte någon dataexpert.Men nog kan jag installera program. Ibland tar det lite tid innan jag kommer på felet. Tidigare stod det att man skulle trycka på F1,det gör inte det nu. Därför kom jag inte ihåg det. Tack för hjälpen.Nu löser jag det här.
  8. Datorn startar inte från dvd. Jag ska installera på en intern hd,Jag har två diskar. Hur gör jag så att datorn startar om på dvd? Windows startar upp på C disken,sedan startar skivan och install fönstret öppnas.
  9. Jag har försökt att installera Windows 7. Det går inte.När den har börjat expandera filerna så till slut kommer det upp en skylt, där står att Windows kan inte uppdatera datorns boot configuration. Vad ska jag göra??
  10. Har laddat ner windows 7.Måste jag bränna ner den till en CD?Eller kan jag starta installationen från C disken,sedan välja D disken. Installationsfilen är så stor 2,44 GB.
×
×
  • Skapa nytt...