Gå till innehåll

LudwigN

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

LudwigN's Achievements

(1/8)

  1. Hej, jag fick div "små" men dock så irriterande problem efter att jag installerat Intel Matrix Storage Console's senaste version. Detta gjorde jag pga att inget brännarprogram förutom windows egna hittade min interna dvdenhet. Nu till problemet, efter att jag installerade Matrix så ligger alla mina interna hårddiskar + min interna dvdenhet bland säker borttagning av maskinvara nere i systemrutan. Försökte avinstallera Matrix men då sa windows att viktiga filer blev förstörda och gjorde en systemåterställning till en tidigare punkt. Kan jag få bort dem från säker borttagningslistan utan att släcka ner hela, eller är det bara att köra en systemåterställning till en tidpunkt innan jag installerade Matrix? Edit: Märkte nu med att min externa hårddisk som är kopplad till routern inte hittas. Däremot om den kopplar direkt till datorn hittas den... Provar med en systemåterställning nu, återkommer om det inte löser sig...
  2. LudwigN

    Ljudproblem

    Jag har ett mycket lustigt problem. Sitter på en hp 1110eo och när jag spelar musik via förstärkaren slår basen igenom. Men inte vid spel, bara när jag spelar musik å det gäller så väl winamp som media player, jag har uppdaterat alla drivrutiner och program å provat olika inställningar och provat olika ingångar till förstärkaren samt kablar men samma problem. För övrigt är det IDT High definition audi codec som gäller för mig enl. både vistas och hp's support. Är det någon som vet vad det kan bero på?
  3. ok... kan någon vänlig själ kortfattat förklara varför min c nu har 40 gig använt utrymme, men när jag markerar alla mappar i c (även dolda) blir det bara 23gig. misstänker att de är någon dum backupgrej som jävlas med mig..
  4. Tack för tipset. men jag får det inte att funka..kom till "dos"-rutan där jag skrev "J" för att börja. då starta det men sen bara stängdes rutan ner efter ca 1min. Jag hade 35gig upptaget innan har 35.1 gig upptaget nu efteråt...sp1 är integrerat i mitt vista men det ska väl inte har någon betydelse...eller?
  5. Läste under "vanliga frågor om vista" att en installation borde hamna runt 15gig. Fick hem en ny dator från HP igår och har installerat den med det tillhörande vista home premium samt gjort recovery-skivor sen uppdaterat vista. Men till min stora fasa såg jag att de är över 30gig upptaget på c:. Kan ju inte tänka mig att all skit från hp tar så mycket plats? Känns som de ligger en massa installationsfiler kvar på c som inte används? Tänkte även försöka krympa disken på vistas egna funktion men kunde bara få ner den till 113 gig som minst...
×
×
  • Skapa nytt...