Gå till innehåll

Yakko

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Yakko

  1. Yakko

    vista vs xp

    Vore tacksam om du kunde förklara lite mer hur ja ska göra så som om ja ska stoppa in dom innan eller under instal. och vart ja kan plocka hem det. min datorkännedom sträcker sig inte så långt när de gäller program och sådant utan spelar mest.
  2. Yakko

    vista vs xp

    När ja stoppar in xp skivan så läser den in som den ska med de drivisar osv som de brukar men de kommer aldrig upp något om att formatera eller vart ja vill lägga operativet någonstans. Den vill helt enkelt instalera den rakt in så att säga,nästan så att man kan tro att skivan inte är botbar men har testat med 2 olika och xp skivan är köpt orginal och har laggt in den på andra burkar som jag har men dock inte på en bärbar med ett senare op än xp.
  3. Yakko

    vista vs xp

    Jag har problem att avinstalera vista,jag stoppar i xp skivan och trodde de skulle funka som vanligt när man startar med skivan och sen väljer instalera osv. Det går bra fram till att det säger att det inte finns någon hårdisk Anledningen till att jag vill avinstalera vista till xp är för att se om den bärbara kan klara av att spela world of warcraft bättre. Jag har 2gb minne i den och det är en Intel core 2duo 2.20ghz.... en sony vio och den är köpt på onoff. Så hur ska ja göra för att kuna avinstalera vista och formatera hela disken så att ja kan ska 2 partitioner? Jag vore otroligt tacksam för hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...