Gå till innehåll

Bowie

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Bowie's Achievements

(1/8)

  1. Bowie

    Registerproblem

    Jo givetvis hade det varit det. Men jag hade för stunden bråttom och så att säga "slant". Dock ingen idé att vara efterklok men man lär sig av sina misstag. Tursamt nog.
  2. Bowie

    Registerproblem

    Inget av oavstående alternativ fungerade. I Enhetshanteraren vill mitt nätverkskort (Belkin) inte avinstallera sig utan står märkt som "Agnitum Firewall Miniport". När jag försöker avinstallera går det inte. Min tanke var att det kunde fungera med att rensa datorn totalt på nätverkskortsddrivrutiner och ominstallera för att få TCP/IP att fungera. När man ska systemåterställa i Felsäkert läge, vilka "ankarpunkter" hittar den då? Jag har inga via den vanliga Systemåterställningen i Windows. Jag skulle vilja ange en exakt tid att återställa till. Går det? Nu blev det två frågor i en.
  3. Bowie

    Registerproblem

    Tack för era tips. Någon av rekommendationerna som är mer risktagande? Någon av Clean Bot eller SFC /scannow som jag borde prova först? Tack.
  4. Bowie

    Registerproblem

    Exakt! Efter bild 3 får jag felmeddelandet. Sen så är det stopp, hur fungerar det med återställning via skiva? Vilka kommandon rekommenderar ni att jag kör?
  5. Bowie

    Registerproblem

    När rutan Tjänster, Protokoll kommer upp och jag väljer ett av dessa och ska klicka på installera. Då kommer meddelandet upp. Men jag kan välja någon av de tre fast inte installera något. Tack för besväret. Ska fixa screenshot.
  6. Bowie

    Registerproblem

    Tack för tipset. Jag har kört Removal tool och sedan kopierat nettcpip.inf men när jag kommer till stadiet att klicka på "Installera", det är då kommer mitt felmeddelande upp. "Det går inte att lägga till den begärda komponenten. Felkod: Det går inte att hitta filen.".
  7. Bowie

    Registerproblem

    Avinstallationen av Norton 360 hängde sig och blev där med felaktig. Därefter raderade jag manuellt allt vad Symantec hette. Jag gick in i registret och tog bort filer där också. Kanske för mycket. När jag installerat det nya virussystemet och brandväggen fungerade inte internet. Jag avaktiverade båda mjukvarorna tillfälligt men internetanslutningen var fortfarande inte fungerande. När jag går in på internetinställningarna och ska lägga till protokoll eller tjänst (TCP/IP) säger den. Nätverksanslutningar: "Det går inte att lägga till den begärda komponenten. Felkod: Det går inte att hitta filen." Jag har inga punkter för Systemåterställning så något sådant verkar heller inte vara lösningen. Jag installerade SP3 utan resultat. Hur löser jag detta utan formatering? Tacksam för hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...