Gå till innehåll

aok

Medlem
  • Innehållsantal

    271
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av aok

  1. Vill bara berätta att jag äntligen tagit tag i livet, växt upp, klippt mig och köpt mig en Mac. Jag tog mina kontakter ur outlook till en usb-sticka och stängde av pc'n genom att slita ur strömkabeln på ett argt sätt (drog hastigt i sladden och inte i stickproppen), sedan förpassades den till garaget där den nu får stå i kylan med all skam. Sedan packade jag upp själva härligheten. Åh så skönt allt blev sen, lugnt; stilla; tyst och alldeles alldeles underbart Tack alla som gjort det möjligt att leva och härda ut med Windows i alla dessa år genom denna oumbärliga källa av kunskap och åsikter som detta forum är, vem vet kanske vi ses på 99 en dag Klart slut.
  2. Hej.. Testa att se om du finner denna bilden till nytta.
  3. Det där sissta klippet med peguoten e ju verkligen helt sinnessjukt.. snacka felmarginal noll, ingen abs ingen antispin, galet.
  4. Kände trycket från resten av er.. vill igentligen inte alls ha något Windows 7 Ultimate utan gör detta bara för att fylla ut det mycket tunna startfältet. Förövrigt så såg jag artikeln om Ipad vs Google Tablet och kan bara säga att ALLA behöver en Ipad, punkt!
  5. Ditt kort stöder dx10.. ska du kunna dra nytta av dx11 får du byta, men jag tror ju knappast att du kommer ha specielt mycket roligare ännu på bra länge, för det är inte många spel som utnyttjar dx11 som jag vet iaf. Det är precis som när dx10 va "nytt" de flesta spel som kom länge efter använde och använder i vissa fall fortfarande i dx9.
  6. Finns det inte någon sida som visar "pålitligheten" så som antal materialfel osv på själva diskarna etc? har för mig att jag hadde en sådan länk förr där man kunde se vilka fabrikat som tex hadde minnst reklamationer för tillfället.. men det är kanske inte aktuellt längre.
  7. Lys med en ficklampa på bildytan och se om bilden finns där.. kan ju vara tändaren till belysningen av lcdpanelen, en tändare kostar inte många kronor och är ganska lätt å byta.
  8. öööö.. försöker ladda nerprogramet via länken Comodo Leaktest.. så stoppar mitt antivirus detta och säger "win32 trojan downloader" !?!? va e det frågan om?
  9. Antar att det är "bra" om man inte vet vilket stift som är vad.. är det det du menar? Vill inte vara dum på något vis men det är nog ganska otroligt att den som inte kan ta reda på stiftbellägningende själv är samme person som skulle kunna dra nytta av guiden, men det är ju bara i mitt huvud kanske.
  10. "Request Read/Delivery Receipt" under "Options" ? Och så du vet kan du söka i hjälp avdelningen på tex ordet Receipt eller Delivery osv så får du ganska bra träffar där
  11. Du har köpt en laptop som du efter leverans tryckt in win7 i? Du är nu inte nöjd med varken win7 eller laptopen? För att du insett att det inte är möjligt att montera mer minne än 8gb i laptopen som du dessutom anser borde ha bättre "prestanda" pga sitt höga pris eftersom du nämner priset som en del av beskrivningen?, och för att du har läst/hört att nu med win7 64bit så är en av fördelarna att man kan utnyttja nästan 200gb ram?
  12. aok

    Strömfråga

    Ja det är ju tur det är växelström om du nu kopplar lite här, och lite där
  13. Sant och en bra inställning med vissa undantag hoppas jag
  14. OSX går att instalera på en pc men det är inte helt självklart alla gånger.. bra sidor att läsa är OSX Project och The free suite Får man fråga varför du vill göra det?
  15. Står det verkligen så? "Installera en kopia av filen ovanför på nytt"???
  16. Vill inte vara dryg på något vis men kännde att trots all mindre bra kritik Telia fått i olika samanhang här och på andra ställen att jag är tvungen att berätta hur sjukt smidigt och bra allt gick när jag flyttade min telefon och bredband från vår lägenhet i stan till ett hus i obygden.. Ringde dagarna innan flytt och undrade hur man skulle göra, de talade om att det inte var några problem alls utan jag fick bara uppge ny adress, fastighetsnummret samt välja ett nytt telenr då vi flyttade till ett helt annat ricktnummerområde. Fick veta att telefonen skulle bli "inkopplad" redan efter två dagar vilket de beklagade (sa att det brukar gå snabbare) för att som de förklarade var tvugna att skicka ut en kille till Scanovas lilla "bod" några killometer från fastigheten för att fysiskt fixa nått i skåpet och detta kunde först göras om ett par dagar. När jag frågade om hur vi skulle göra med bredbandet så sas statsnäts abonemanget upp redan i telefon och det skapades ett ADSL abonemang direkt (utan extra avgifter eller liknande), vidare fick jag veta att ett ADSL modem skulle komma med posten inom 8 arbetsdagar och det passade ju utmärkt in i flytt schemat där vi beräknade en vecka ca. Kan tillägga att jag valde 12-24Mbit utan tv eller ip tele bara bredband och fick ett pris inkl vanlig telefon som var billigare än vad telefon och statsnät kostat i lägenheten fast det bara hadde en max hastighet på 10Mbit.. Blev varnad av en kompis som sa att jag skulle minsan inte räkna med att få skiten levererat eller inkopplat i tid utan bråk osv men nu sitter jag här efter drygt 5 dagar från det att vi lämnat lägenheten, med fungerande telefon ett nytt modem som jag hämtade idag och en bredbandshastighet enligt TPtest på omkring 16Mbit nedströms Helnöjd och inga konstigheter alls bara bra service rakt igenom. Fattar naturligtvis att jag antagligen haft tur men det känns så skönt att det funkade så bra efter alla skräckhistorier som man både läst här och hört andra berätta. Jag röstade iaf på Telia.
  17. Manuellt? men ändra sökvägen för presentationen om du vill läsa dom från den disken då kanske.. men är det ren backup så kan du ju bara ta dom manuellt.
×
×
  • Skapa nytt...