IT doktorn

Medlem
 • Innehållsantal

  117
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  4

Om IT doktorn

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Västernorrland
 • Intressen
  Datatekniker/reparatör

Senaste besökare till profilen

4 764 profilvisningar
 1. Dom valfria uppdateringarna skall man vara försiktiga med att installera. Dessa är tänkt att användas vid problem. Risken är stor att datorn kommer att krångla om man väljer dessa. Fungerar datorn bra så sköter Windows update rätt bra. Bäst att gå till tillverkarens hemsida om man har problem.
 2. Har arbetat med datorer i 20år och vill ge er ett bra tips för en snabbare dator och gör underverk på äldre som nyare datorer. Är ni osäker gör en backup först. Klicka på start- Program- Windows Powershell-Windows Powershell första ikonen av fyra, och högerklicka på Windows PowerShell. Välj kör som administratör. Sen skriver man eller kopiera "Get-AppxPackage -AllUsers" Utan citat tecken. klicka sen Enter. Vill man ta bort allt, så skriver man "Get-AppxPackage -AllUsers | Remove-AppxPackage" Utan citat tecken. klicka sen enter. Viss text blir röd och tas ej bort d
 3. En bugg jag märkt om man öppnar kontrollpanelen och klickar på system så öppnas inställningar. man måste högerklicka på system ikonen och välja öppna om man vill in i enhets hanteraren. I övrigt så upplever jag som andra säger att allt känns snabbare.
 4. Installerat detta på 2 datorer och inga problem. Tog dock lång tid att installera.
 5. Här kan man hämta senaste alla senaste Firefox https://www.mozilla.org/sv-SE/firefox/new/
 6. Tack för iso-filen LGJ. Kör nu med 11082 på en dator och den är rappare. Dock som ovan text, så syns ej kopiering mellan mappar.
 7. Tack för iso filen. Denna version känns korrekt och får vänta tills den kommer i veckan via update för dom andra datorerna som jag kör home på. Dock så valde denna build att plocka bort Speccy och har märkt i tidigare versioner att detta program varit felkälla till vissa datorer som jag hållit på med. Så nu är det bara att vänta till detta släpps i veckan som kommer.
 8. Du har räddat min fredag Har testat alla versioner och den förra var riktigt dålig. Skall testa den nya som du skickar. Tack
 9. Ok, men har home på några datorer och undrade bara. Har du nån länk man kan få?
 10. Hej igen! Provade förra versionen jag fick av dig som inte var så bra. Undrar om du kan ge mig en länk till den nyaste du skryter om Undrar om du även har Home versionen Tacksam
 11. Har nu kört 10547 i en vecka och det fungerar rätt bra, dock har jag märkt av vissa problem mot min server vid användning av alla build av 10:an. Möjligen återgår jag till RTM senare. Men det är intressant att testa nått nytt.
 12. Kör ny Build 10547 och det fungerar bra, dock är skicka enhetsdata inställt på Fullständigt av microsoft.
 13. Tack för iso-filen Beldia, nu kan du ta bort länken. Skall testa ikväll och återkommer med kommentarer