IT doktorn

Medlem
 • Innehållsantal

  112
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar vunna

  4

Om IT doktorn

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Västernorrland
 • Intressen
  Datatekniker/reparatör

Senaste besökare till profilen

4 740 profilvisningar
 1. Har installerat detta på en bärbar dator. Finns vissa buggar som jag har. Papperskorgen försvinner ibland, wifi tappar kontakt, för ljus start bild och suddig uppstarts bild. Felstavning på vissa mappar.Tycker förra versionen var bättre,men får vänta och se.
 2. Här kan man hämta senaste alla senaste Firefox https://www.mozilla.org/sv-SE/firefox/new/
 3. Tack för iso-filen LGJ. Kör nu med 11082 på en dator och den är rappare. Dock som ovan text, så syns ej kopiering mellan mappar.
 4. Tack för iso filen. Denna version känns korrekt och får vänta tills den kommer i veckan via update för dom andra datorerna som jag kör home på. Dock så valde denna build att plocka bort Speccy och har märkt i tidigare versioner att detta program varit felkälla till vissa datorer som jag hållit på med. Så nu är det bara att vänta till detta släpps i veckan som kommer.
 5. Du har räddat min fredag Har testat alla versioner och den förra var riktigt dålig. Skall testa den nya som du skickar. Tack
 6. Ok, men har home på några datorer och undrade bara. Har du nån länk man kan få?
 7. Hej igen! Provade förra versionen jag fick av dig som inte var så bra. Undrar om du kan ge mig en länk till den nyaste du skryter om Undrar om du även har Home versionen Tacksam
 8. Har nu kört 10547 i en vecka och det fungerar rätt bra, dock har jag märkt av vissa problem mot min server vid användning av alla build av 10:an. Möjligen återgår jag till RTM senare. Men det är intressant att testa nått nytt.
 9. Kör ny Build 10547 och det fungerar bra, dock är skicka enhetsdata inställt på Fullständigt av microsoft.
 10. Tack för iso-filen Beldia, nu kan du ta bort länken. Skall testa ikväll och återkommer med kommentarer
 11. Undrar om man skulle kunna få en länk till iso:n 10547 . Blir ju sugen och testa