Gå till innehåll

Radium

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Radium's Achievements

(1/8)

  1. Jag har prövat det, men finner ingen lösning. Vad kan man mer göra? Det måste väl gå att ändra vilken mail som ska vara ansluten till kontot?
  2. Jag är alltid inloggad med detta användarkonto. Jag vet inte hur man öppnar epostprogrammet? För det är väl inte Outlook du menar? Där är nämligen rätt adress registrerad. Men det är alltså en annan adress som är förknippad med användarkontot (som jag redan är inloggad på), och hur exakt kommer jag åt den mailen för att sedan byta ut den? Förklara gärna i detalj för en som inte är så insatt i detta :-) Tacksam för svar.
  3. Hej! Mitt användarkonto som datoradministratör i xp är "kopplat" till en mailadress som jag inte använder. Hur gör jag för att byta ut mailadressen som "hör till" användarkontot? Denna mailadress visar sig t.ex. då datorn har stått i viloläge och återigen startar upp sig. Då anges hur många olästa mail som finns o.s.v. Jag vill alltså byta ut denna mailadress som verkar vara kopplad till användarkontot. Hur gör jag? Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...