Gå till innehåll

ManGbg

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av ManGbg

  1. Jo det går ju det också. Det är just om man ska föra en jäkla massa filer på en gång som det är smidigare att dra över många i taget. Synd bara att man inte kan dra över hela mappar!
  2. Ah nu vet jag vad som var "felet", varför det plötsligt inte funkade. Jag körde ju Firefox och detta med dra och släpp funkar bara i IE !
  3. Nej nej dom instruktionerna gäller när man redan har programmet INSTALLERAT. Man får inte upp någon ruta att dra filerna till om inte programmet är installerat och jag vet att jag gjorde en installation innan jag kunde använda det.
  4. Det ser ut som det men är osäker. Tror att det jag menar var från Microsoft......men även om det är det som du länkar till så hittar jag inte var man laddar ned det....
  5. Jag har precis börjat använda Skydrive och undrar en sak. Första gången jag skulle ladda upp filer så fick jag förslaget att använda ett program där man drar och släpper filerna i stället för att sitta och välja fil för fil. Jag har använt detta några gånger men helt plötsligt när jag gick in i Skydrive så fanns inte den funktionen längre! Helt borta. Nu får man sitta och välja fil för fil igen. Vad kan ha hänt och var kan jag hitta den funktionen (eller programmet) igen? Minns inte vad det hette....
×
×
  • Skapa nytt...