Gå till innehåll

Sprattlarn

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Sprattlarn's Achievements

(1/8)

  1. hur ska jag kunna strunta i nätverksinstallationen det kommer ju upp när jag installerar?
  2. joo, startar datorn sen formaterar jag om alla hårdiskar sen installerar jag windows xp och då laddar det först en ruta och när den är klar får jag skriva datorns namn vad jag vill att den ska heta sen lösenord till datorn sen efter det kommer det upp nätverksinställningar och då laddar det sen fassnar det i ungefär mitten av "baren" :/:S blir då hela tiden
  3. asså det är sjukt det stannar fortfarnde på samma ställe!!!:@
  4. aaa har gjort det nu vi får se om det funkar tack
  5. hej, när jag trök på load optimzed deafults så fik jaf välja y/n då trök jag Y sen enter. Sen är kom jag tillbaka till BIOS:en bara ska jag tessta installera nu?
  6. har testat med 3 olika skivor händer samma sak :/ men ska testa att gå in i BIOS:en "load optemized deafults" men vad gör jag efter jag gått in där:S?
  7. hej, jag har varit och köpt ett nytt nätverkskort för att jag fasnade på 33 min när jag installerade närverksanslutningen till windows xp installationen för jag trodde det var nätverkskortet som var trasigt , andra med. Men det funkar ändå inte :S kan värkligen inte fatta vad som är fel det måste vara nått i BIOS:en och jag vet inte riktigt vad jag ska ändra där.. någon som vet hjälp mig snälla:)
  8. okej. tak för hjälpen uppskattar det värkligen:)
  9. okej, ska pröva med att köpa ett nytt nätverkskort tack. men tycker det är lite konstigt att det inte funkar utan ett nätverkskort för det finns väll nån som inte har internet fast man kan installera windows xp ändå. eller jag vet inte ska i alla fall testa köpa ett nytt tack för hjälpen:)
  10. hej, jag har en fråga om man kan installera windowws xp utan ett nätverkskort?. Detta provar jag för att jag har fasnat ungefär 50 gånger på 33 min på nätverkanslutningen. Och jag har testat med shift F10 och skriva taskmgr och sedan gå in på prosscer och det törsta som tar upp är setup,exe och tar man bort den så lägger allt av. Så jag tänkte och testade utan ett nätverkskort när man installerar för man kan ju senare gå och intallera nätverksanslutingen fast man redan har windows xp installerat utan internet. Men det gick inte:S den fasnade på samma ställe. så jag undra vad man ska göra? vore väldigt tacksam om jag fick svar.
×
×
  • Skapa nytt...