Gå till innehåll

hurvan

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av hurvan

  1. Hej har plötsligt problem att skriva ut bilder i dokument, först bara extra insatta bilder från InfraView men nu också kopierade bilder tillsammans med text från internet. Förstår inte vad som hänt! Har jag fel inställningar helt plötsligt? Har gått igenom det jag hittar av den varan men kan inte hitta något fel där. Några förslag?? Operativsystem: Windows Vista Skrivare: Hp psc 1355 all in one "dokumentprogram": Open Office "bildprogram": InfraView MVH/hurvan
  2. hurvan

    Omstartar

    Hej gänget, min dator tycks inte gilla kallt väder. När temp understiger ca 15 grader startar den om sådär en 10-15 gånger och kommer olika långt varje gång. Ibland startar den om själv och ibland hänger den sig och jag får starta om den själv. Kan jag göra något åt det. Höja temperaturen är inte att val!
  3. TACK!! Fungerar utmärkt!!
  4. Tjá bá Tänkte testa skärmtangentbordet. Fungerade bra. Problem: kan inte få det vanliga tangentbordt att fungera normalt igen. Det kommer ofta upp en siffra i stället för en bokstav. Vad göra? (exempel: h4r 0år d4 5 dag då)
  5. Hoppsan!! Skulla flytta en fil med bilder. Under flytten kom jag på att den flyttades till fel plats. Tryckte därför på Avbryt. Filen med bilderna borta. Hittar den inte med sök. Sök säger: finns inte på plats, troligen flyttad. Hur i all världen skall jag hitta den då. Soptunnan tom.
×
×
  • Skapa nytt...